INSPIRASJON: ANDY SKINNERS LAPTOP & iPHONE

Mixed Media og Altered Art

4 1,285

Andy Skinner er en utrolig dyktig Mixed Media-kunstner og Altered Art-entusiast fra Oxford i Storbritannia. Vi i TPC har vært så heldige at vi har fått lov til å vise fram to av hans nyeste prosjekter; en altered laptop og et iPhone cover.

Andy Skinner laptop

Laptopen har fått en ordentlig oppussing ved bruk av Decoart Media Paints og Mediums, og har vekket stor oppmerksomhet på Facebook.  Foreløpig finnes det ikke tutorial på hvordan man kan lage noe tilsvarende, men Andy skriver at han planlegger å lage tutorial i løpet av året.

Etter at laptopen var dekorert tok Andy fatt på sitt iPhone-cover, og se på resultatet! Etter å ha dekorert iPhonen sin slik er det i allefall ikke mulig å forveksle den med noen andres. Andy har limt fast ulike elementer med sterkt lim og malt over med akrylmaling.

Andy Skinner iPhone

Så, hva er Andys neste prosjekt? Han skriver at nå står iPaden for tur, og vi gleder oss til å se resultatet. Du kan se på Andy Skinners prosjekter og følge hans Facebook-side her.

Og dersom du etter å ha lest denne artikkelen skulle få lyst til å dekorere din laptop, telefon eller nettbrett vil vi gjerne se bilder. Send de til editor@thepapercrafting.com

Begge foto: Andy Skinner
Publisert med tillatelse

 

close
4 kommentarer
 1. Lina skriver

  WOW!

 2. Lena Johansen skriver

  Helt fantastisk. Dette fikk jeg virkelig lyst til og prøve. Nesten så jeg må kjøpe laptop og begynne 😉

 3. Maryann Laursen skriver

  WAUW hvor er det simpelthen bare flot og virkelig godt lavet. Det er da bare helt suverænt lavet.

 4. Andrea-Emmi41 skriver

  Wow – that`s so great – so many details – love this work!!!
  Hugs
  Andrea-Emmi41

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More