Andy Skinner – laptop & iPhone

Mixed Media og Altered Art

Andy Skinner er en utrolig dyktig Mixed Media-kunstner og Altered Art-entusiast fra Oxford i Storbritannia. Vi i TPC har vært så heldige at vi har fått lov til å vise fram to av hans nyeste prosjekter; en altered laptop og et iPhone cover.


Type prosjekt: Altered laptop og mobilcover
Anledning: Generell
Stilart: Grunge/Artsy
Teknikker brukt: Maling


Andy Skinner laptop

Laptopen til Andy Skinner har fått en ordentlig oppussing ved bruk av Decoart Media Paints og Mediums, og har vekket stor oppmerksomhet på Facebook.  Foreløpig finnes det ikke tutorial på hvordan man kan lage noe tilsvarende, men Andy skriver at han planlegger å lage tutorial i løpet av året.

Etter at laptopen var dekorert tok Andy fatt på sitt iPhone-cover, og se på resultatet! Etter å ha dekorert iPhonen sin slik er det i allefall ikke mulig å forveksle den med noen andres. Andy har limt fast ulike elementer med sterkt lim og malt over med akrylmaling.

Andy Skinner iPhone

Så, hva er Andys neste prosjekt? Han skriver at nå står iPaden for tur, og vi gleder oss til å se resultatet. Du kan se på Andy Skinners prosjekter og følge hans Facebook-side her.

Dersom du trenger mer inspirasjon finner du det her: Stationary – Til skrivebordet

Begge foto: Andy Skinner
Publisert med tillatelse


Nøkkelord på dansk: Inspiration
Nøkkelord på svensk: Alster. Pyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.