,

Ane-Lenes vakre sko

I TPC denne onsdagen viser vi fram Ane Lenes vakre sko. Ane Lene har limt på halvperler slik at de danner lekre swirler som sammen med de flotte rosene får meg til å tenke på et overdådig, romantisk bryllup (som jeg mener bryllup bør være). Jeg klør nå i fingrene etter å få dekorert en sko jeg også, og dersom du ble inspirert kan du lese mer om hvordan Ane Lene dekorerte skoen nedenfor.

  • Type prosjekt: Sko
  • Anledning: Bryllup, konfirmasjon
  • Stilart: Elegance
  • Pynt/dekor:Blomster, perler

SE OGSÅ: KONFIRMASJONSKORT MED OASIS

11800388_10153299014681997_592632161594739823_n

Beskrivelse av prosjektet: Til dette prosjektet har jeg brukt en helt vanlig selskapssko, som ikke var i bruk lenger.

Hvordan er prosjektet laget: Skoen er først spraymalt, så har den fått et lag med Gesso, påført med svamp. Skoen er malt inni med sølv Uniq Pearl. Swirlene har jeg laget med halvperler.Blomstene har fått et lite lag glitterlim.

Størrelse på prosjektet: Skostørrelse 38

Hva slags materialer er brukt: Hvit edding spraylakk fra Panduro, hvit Gesso fra Søstrene Grene, Sølvfarge fra Uniq Pearl, hvite halvperler fra Kort og Godt, blomster og blader, blomstene er bl a fra Papirdesign, bling (eBay), pyntebånd fra Søstrene Grene, perlebånd, glitterlim, limet som er brukt er Glossy Accent.

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet: Ca 2 dager, på grunn av tørketid til spray og gesso.

Hva inspirerte deg til å lage dette: Jeg har sett flere slike sko, både vintage look og steampunk på Facebook og Instagram, og måtte prøve selv.

Dersom du vil se mer av det Ane Lene lager finner du bloggen hennes her: Min hobbyverden


Posted

Translate »