NORDSTJERNEN: ANN-KRISTIN FRA SVERIGE

0 1,613

Ann-Kristin fra Sverige har holdt på med papirhobby, spesielt kortlaging, i fem år. Ann-Kristin henter inspirasjon til kortlagingen fra ulike grupper på Facebook. Hun liker spesielt godt å lage gratulasjonskort, kort til arbeidskollegaer som går av og julekort. I dag kan du bli bedre kjent med Ann-Kristin og hennes flotte papirprosjekter.

2Hva er ditt navn?
Ann-Kristin Åkesson

Hvor bor du?
Malmö, Sverige

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag gör mest gratulationskort, kort till arbetskamrater som slutar sin tjänst samt julkort.

Når begynte du med papirhobby?
Jag fastnade i denna hobby efter att ha varit med på en lite introduktionskurs för fem år sedan dess är jag fast.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Korten som jag valt är olika gratulationskort samt en tagg till barnbarnets två årsdag.

image3

image2

5

image1

Hvordan er din scrappeplass?
Jag har näst intill lagt beslag på familjens arbetsrum med mitt stora underbara arbetsbord. Ovanför är det nya hyllor på väggen och bakom mig har jag två rullbänkar där min Cut’n Buss står.

1

4

Kan du nevne noen skandinaviske papirkunstnere du inspireres av?
Jag är med i massor av olika grupper på Facebook där intresset är scrapbooking, sälja/köpa begagnade material få inspiration av alla underbara tjejer som finns där och gärna delar med sig av sina alster.

Foto: Ann-Kristin Åkesson
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More