NORDLYSET: ANN-SOFIES KORT

0 1,373

I dag er vi glade for kunne vise Ann-Sofies fargerike og dekorative kort i The Paper Crafting. Kortene er relativt enkle å lage, samtidig som man kan variere både tekst og fargebruk. Jeg liker spesielt godt at Ann-Sofie har valgt å bruke samme farge både på motiv og kartong – det gir et harmonisk inntrykk. Nedenfor kan du lese om hvordan Ann-Sofie laget disse flotte kortene.

je25-5

Åh vad glad jag är att få visa upp mina kort här hos The Paper Crafting. Blev verkligen överraskad när Marit kontaktade mej.

Jag är Dt hos en butik som heter JE Scrap och Hobby. När jag fick reda på att dom skulle ta hem stämplar från Darkroom Door beställde jag direkt. Jag fastnade för 2 st olika den ena heter Paint Splats och den andra som är en textstämpel heter String Sentiments.

Jag tog fram några av mina distresser i olika färger och stämplade på 4 st små kort som jag skurit ut i vit cardstock. Jag använde svart cardstock som bakgrund för att motivet skulle synas bättre. Sen använde jag cardstock i matchande färger som stomme. Avslutade med att stämpla olika text rubriker.

je25-4 je25-3 je25-2 je25-1

Eftersom korten är ganska små 11×10 cm och enkla går dom snabbt att göra. Varje kort tar ca 20 min.


The Paper Crafting takker Ann-Sofie for at vi fikk lov å vise fram hennes vakre kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Ann-Sofie lager finner du bloggen hennes her:  Annzo’s scrappiga sida
 
Foto: Ann-Sofie
Publisert med tillatelse
close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »