Scrappeintervjuet: Anne-Mette fra Danmark

Anne-Mette scrapper mest i vinterhalvåret og hun er svært glad for å ha et eget scrapperom. Her blir blant annet hennes vakre julekort til og et par av de fikk vi en forsmak på tidligere denne måneden. Anne-Mette begynte med papirhobby for seks år siden og lager for det meste kort og minialbum.

10712754_10203209109041710_5803224650173224465_n

Hva er ditt navn?
Mit navn er Anne-Mette Fredberg Pedersen.

Hvor bor du?
Jeg er 41 år gammel og bor sammen med min mand og mine 3 sønner i Bur, en lille landsby i Vestjylland Danmark. Min mand og jeg driver et smede- og VVS firma. Derfor er tiden til hobby desværre sparsom, men når muligheden byder sig, så elsker jeg at være kreativ.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: SONJA FRA DANMARK

Har du blogg/webside, og hva er adressen?
Jeg har en Blog: Anne Mettes Scrapblog, hvor I vil opdage, at jeg i perioder er mere aktiv end andre.

Når begynte du med papirhobby?
Jeg startede for alvor for ca. 6 år siden.

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg laver primært kort, men har også lavet enkelte minialbums samt diverse pynt.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
I årenes løb har jeg filtet, lavet strømpenisser og meget andet.  Fælles for disse hobbies var, at det var projekter, der krævede meget plads og ofte også meget tid. Da min veninde introducerede mig for scrapbooking, var jeg solgt. Her fandt jeg en hobby, som ikke krævede meget plads at arbejde på og det fantastiske er, at det er nemt at gå til og fra projekterne på scrapværelset.

Holder du på med papirhobbyen ofte?
Jeg scrapper gerne flere gange om ugen, mest i vinterhalvåret. Jeg er medlem i den lokale Scrap-klub i Holstebro, hvor vi mødes en gang om ugen. Det er dejligt at mødes med andre, der deler samme passion.

Hvordan er din scrappeplass?
Det var en betingelse, da vi flyttede for 2 år siden, at jeg skulle have mit eget lille værelse, og det fik jeg til stor glæde for alle i husstanden. Nu kan jeg bare lukke døren og lade påbegyndte projekter ligge, til jeg igen får tid. Jeg har et stort indbygget skab til alle min ting og et dejligt langt arbejdsbord.

Jeg har valgt at vise jer billeder af nogle julekort, jeg har lavet på det seneste samt et Halloween-Tag, som jeg vandt en udfordring på Riddersholm Design med.

IMG_2743
En Halloween-tag som Anne-Mette vant en utfordring på Riddersholm Design med.
IMG_2754
Et av Anne-Mettes vakre julekort, dette i rødt, hvitt og brunt med et noe nostalgisk tema.
IMG_2753
Detalj-bilde av julekortet over.
IMG_2840
Et delikat og elegant julekort i brunt og hvitt.
IMG_2841
Detalj-bilde av julekortet over.
IMG_2843
Nok et julekort i vakkert rødt, brunt og hvitt.
IMG_2846
Detalj-bilde av julekortet over.

Hvor henter du inspirasjon til papirhobbyen?
Når tiden er til det, så bruger jeg Pinterest og forskellige Blogs, hvor jeg synes, der er meget inspiration at hente. I scrap-klubben arrangeres inspirationsaftener, hvor vi på skift underviser hinanden i nye teknikker mm. De danske web-shops, jeg handler hos, har alle meget dygtige piger i deres Design Teams. Her kan hentes meget inspiration. Her nogle sider jeg varmt kan anbefale:
Nedergaards scrapblog
Jettes scrapblog
Blomsterbox
Lisas kreative univers


Posted

Translate »