Årets papirprosjekt 2021 – Avstemmingen starter nå!

I 12 måneder har vi lett – i Danmark, Norge og Sverige – og vi har funnet fram til 12 fantastiske papirprosjekt som alle fortjener tittelen “Årets papirprosjekt 2021”. Men, det kan bare velges et – og hvilket prosjekt som får denne gilde tittelen er opp til deg!

Endelig er det klart for avstemming i “Årets papirprosjekt 2021”. I løpet av det siste året har redaksjonen i TPC valgt ut 12 flotte månedsprosjekt. Nå er det opp til leserne å avgjøre hvilket av disse 12 som fortjener tittelen “Årets papirprosjekt 2021”. 

Avstemmingen pågår i en måned – det vil si til og med 31. januar 2022. Den 7. februar avslører vi hvilket papirprosjekt leserne har stemt fram som “Årets papirprosjekt 2021”. Den som har laget papirprosjektet som vinner avstemmingen får en premie i posten fra TPC Magazine. 

I 2019 var det et vakkert julekort laget av Inger Svensson fra Sverige som ble kåret til “Årets papirprosjekt”. I 2020 var det Heidi-Birgitte Mortensen fra Danmark som hadde laget det flotte høstkortet som ble kåret til “Årets prosjekt”.  Hvem som vinner i år er opp til dere – avstemmingen finner dere her: Avstemming – Årets papirprosjekt 2021

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More