Årets papirprosjekt 2021

Hver måned i 2021 valgte redaksjonen i TPC Magazine ut et papirprosjekt laget av en skandinavisk papirkunstner. Papirprosjektene fant vi på blogger, i Facebook-grupper og andre steder på internett. I januar stemte våre lesere på det månedsprosjektet de mente burde bli kåret til “Årets papirprosjekt 2021” og resultatet er nå klart. 

SE OGSÅ: JANNIS HERLIGE KAFFEKORT

Her kan du se en oversikt over alle de tolv månedsprosjektene som var med i avstemmingen: Månedsprosjekt 2021 Som dere ser var det et høyt nivå på månedsprosjektene og samtlige prosjekt fikk stemmer fra leserne. Tusen takk til alle som velvillig stilte opp og lot oss få vise fram deres nydelige papirprosjekter i 2021, og tusen takk til alle som har stemt på sitt favorittprosjekt.

Det prosjektet som til syvende og sist fikk aller flest stemmer var Monicas eksplosjonsboks som var månedens prosjekt i mars 2021: Månedens prosjekt – oktober 2020

Begrunnelsen vi hadde for å velge Monicas eksplosjonsboks til et av de 12 månedsprosjektene i 2021 var som følger: 

“En låve full av detaljer og overraskelser. Jeg liker prosjekter som virkelig er dedikert til mottaker. Verktøy på veggen, ved, traktor, det som hører låven til. Gjennomført og flott.”

Vi gratulerer Monica så mye og vi ber deg om å sende din adresse til oss på editor@thepapercrafting.com

Her finner du “Årets papirprosjekt” fra 2019 og 2020:
Årets prosjekt 2019
Årets prosjekt 2020

Foto: Monica
TPC Magazine
Grafisk utforming: Marit Pedersen


Posted

Translate »