Årets scrappenyheter

I begynnelsen av året slipper alltid leverandørene nyheter for det kommende året. Ikke alt kommer ut på en gang, men det vises ofte i januar-februar, slik at butikker kan ta inn sine bestillinger. Året i år er annerledes. Butikkene kan ikke fysisk reise for å se kolleksjonene og leverandørene kan ikke stille dem ut på vanlig måte. Ting blir derfor litt annerledes i år. Men uansett, så skal dere her få en liten oppsummering av noen av nyhetene.

 

Creativation

Vanligvis pleier årets scrappenyheter å publiseres i januar, på Creativation. Creativation er en leverandørmesse, som ikke er åpen for vanlige hobbyfolk. Den er åpen for leverandører, butikker og eventuelt deres designere. Siden det er pandemi, hvor store mengder med mennesker ikke skal samles, og det er problemer med å reise rundt i verden, er det ingen mulighet for å ha en slik messe i år. Dermed arrangeres en virituell Creativation fra 15 til 19 mars. Her blir det nok fremdeles en lukket messe, men det vil alltid publiseres oppdateringer på nett og på you-tube, slik at vi alle kan få med oss nyhetene som kommer. Her blir det spennende å følge med.

 

Årets nyheter

Flere av de store scrappeleverndørene har nye produkter som legges ut for salg akkurat nå på nyåret. Her tar eg tak i noen av nyhetene som kommer i noen av de kjente merkene som selges her i Skandinavia.

 

Spellbinders

Spellbinders viser her noen av nyhetene sine. Fra dies til stensiler, verktøy og ny tape og lim.

 
Tim Holtz

Et av de store spørsmålene denne våren, har vært når Kitsch Flamingo fargene kommer til Hobbybutikkene. De har allerede kommet, og er i salg i flere butikker.

Tim Holtz utgir flere nye dies og diessett. Her er det Thinlite dies Blomster, trær blader og kaniner går igjen i vårens nyheter. Her vil jeg trekke fram kaninen Oliver som jeg tror blir en liten hit. Denne kaninen kommer i et diessett som kan dieses ut i ulike farger, og settes sammen til en skiffelig tøff kanin. Denne er supermprsom  bruke på kort i Tim Holtz stil, og slippe fargelegging av motiver. I tillegg kommer det dies som kan brukes som bakgrunndies eller hvor diecutsene kan brukes som stensiler. Bubbling er en av disse, med masse tynne sirkler. Denne tror jeg kommer til å stå på min ønskeliste.

Tim Holtz utvider også med en del 3D embossingfoldere. Jeg har allerede noen av disse, og de er helt eksepsjonelle i forhold til kvaliteten på embossingen. Anbefales.

Noen av nyhetene kan du sjekke ut i denne unboxing videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=3wR3RKLSfLc

 

Avery Elle

Avery Elle har blitt populært i Norge. De er kjent for stempler med små Critters og dies for å diese ut stempeltrykkene. I tillegg har de dies for å lage en del animasjonskort. I år kommer det fantastisk mange søte nye stempler med dies til. Noen av disse kan du se her:

 

Prima

Prima har lansert 5 nye kolleksjoner nå i starten av 2021, sammen med nye Nutting Doll stempler. Året i år er som sagt meget spesielt pga pandemien. Noen av de nye kolleksjonene vises her:

Her viser designerne til Prima noen av sine kolleksjoner i beste Teams versjon (som vi har blitt så godt kjent med):

 

CutterPillar og hva slags skjærebrett skal man velge?

Det er alltid spørsmål om gode kuttebrett. Mange har forskjellige favoritter. Her viser CutterPillar sitt skjærebrett med selvslipende kniv og lys. Den skal være meget nøyaktig i følge produsenten. CutterPillar viser også andre produkter som lystavle i videoen sin.

 

Stampendous

Stampendous har laget en virituell tur av sin utstilling med nye produkter. De har mye stempler og dies. Det virker som om Popupkort er den store tingen i år.

 

God shopping 🙂


Posted

Translate »