“Årets skandinaviske scrapper 2016” – Semifinalister, Norge

Av Pia Krogh Larsen og Marit Pedersen

Endelig er vi klare til å avsløre semifinalistene fra Norge i kåringen av “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Takk til alle som tok seg tid til å nominere sin favorittscrapper. Vi mottok 420 nominasjoner fordelt på 105 nominerte fra alle de tre skandinaviske landene. At vi har mange dyktige scrappere i Skandinavia visste vi fra før, men at scrapperne også setter så stor pris på hverandre er veldig hyggelig å se!

I februar og mars går vi i gang med semifinalene i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Første semifinale arrangeres fra 20. februar hvor fire danske semifinalister skal kjempe om en plass i finalen i april. Neste semifinale er den norske før vi avslutter med semifinalen for Sverige i mars.

Tidsplanen videre er som følger: 
20. februar – 6. mars: Semifinale – Danmark.
6. mars – 20. mars: Semifinale – Norge.
20. mars – 3. april: Semifinale – Sverige.
3. april – 30. april: Finale «ÅSS2016».
6. mai 2017: Kåring av “Årets skandinaviske scrapper 2016”.

Semifinalene og finalen vil være lukkede avstemninger på The Paper Craftings webside. Vi vil oppfordre alle til å være med på å stemme på sin favoritt videre i kåringen, og det er fullt tillatt å oppfordre så mange som mulig til å gjøre det samme.

Men, over til det vi alle har ventet på! Her er de 4 semifinalistene våre:


Silje Kristin Aunan, Norge – Webside: Mitt Lille Papirverksted
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Silje Kristin:

Silje Kristin Aunan e den flott scrapper. Både e jo en dyktig scrapper og alt ho lager blir fint, og så har ho stått opp og fram for de som har blitt mobba og igjenom scrappemiljøet. Og det bør være et friområde der en kan være trygg og glad. Stå på Silje……..”

“Silje er ei fantastisk hyggelig jente fra det kalde nord. Hun er en man fort blir glad i og ei til å stole på. Prosjektene hennes er utrolig flotte og kreative slik som sjelen hennes. Det fine med Silje er at uansett pågang og alt hun får imot seg, så blir hun sterkere og står imot. Det er beundringsverdig og flott.”

“Ho lagar dei mest fantastiske kreasjoner av og med papir. Fly, trillebår, kort, posar, 3D, til og med kort med rustne spikre! Dette e ei dyktig dame altså. Herved nominert.”


Kirsten Hyde, Norge – Webside: My Craft and Garden Tales
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Kirsten:

“Kirsten Hyde er en fantastisk papirkunstner med mange nyskapende prosjekter. Hun jobber mye med 3D som er et spennende felt som engasjerer mange. Hun er også utrolig god på farger, noe mange sliter med. En stor inspirasjonskilde for mange.”

“Denne damen er fantastisk kreativ og lager de mest praktfulle scrapbooking sider og andre papirprosjekter. Hun lar ikke en utfordring bli for stor, og gyver løs på nye trender. Hun er nyskapende og inspirerende, og hun er virkelig min store inspirasjon.”

“Kirsten er en av de mest kreative scrappere jeg kjenner. Utrolig dyktig 3D-bygger og lager alle maler og kuttefiles sjøl. Er ikke redd for å dele sine kunnskaper med oss andre og er veldig hjelpsom ,en rettferdig og flott scrapper Det ville glede mitt papirhjerte hvis Kirsten vinner.”


Susanne Halseth, Norge – Webside: susannehalseth.blogspot.no
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Susanne:

“Susanne Halseth er fantastisk flink scrapper og inspirerende å lærer gjerne bort.”

“Susanne lager verdens nydeligste kort.”

“Jeg vil gjerne nominere en scrapper som inspirerer meg masse og som bringer glede over hobbyen vår: Susanne Halseth.”


Gunn-Eirill Gjelseth Rauan, Norge – Webside: Gunn-Eirill’s Paper Magic
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Gunn-Eirill:

“Her stemmer jeg på et par av de som jeg mener er blant de største scrapperne i Norge. Den første er Gunn-Eirill er en utrolig dyktig scrapper som designer for butikk (Scrappehjertet) og leverandør (Wild Orchid). Hun har en utrolig bredde på det hun lager. 3D kreasjonene hennes er helt fantastiske (og nesten uten sidestykke) og som regel designet fra bunnen av. Hun lager også noen fantastiske papirkjoler. I tillegg er Gunn-Eirill god på å lage kort, layouter og mixed media. I tillegg holder hun kurs og deler mer enn gjerne tips og ideer hvis noen lurer på noe. Jeg synes hun fortjener prisen som årets scrapper fordi hun har en utrolig god bredde i det fantastiske hun tryller frem med papir. Hun er også et fantastisk menneske som hjelper andre videre.”

“Gunn-Eirill er en fargerik og flott scrapper som kan alle sider innen scrapping Dyktig på 3D,LO, kort og album Gunn-Eirill fortjener dette.”

“En dame med stort hjerte som deler sine krasjoner og kunskap med oss andre. Svarer på spørsmål og hjelper om en står fast med noe. Flott kurs holder også. Inspirerende å vite om/kjenne ei som også sitter i internasjonale design team te store produsenter at det faktisk går ant å være fra lille Norge.”


Gratulerer så mye til alle semifinalister!

Vignett: Pia Krogh Larsen
The Paper Crafting


Tags:

Posted

Translate »