“Årets skandinaviske scrapper 2016” – Semifinalister, Sverige

Av Pia Krogh Larsen og Marit Pedersen

Endelig er vi klare til å avsløre semifinalistene fra Sverige i kåringen av “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Takk til alle som tok seg tid til å nominere sin favorittscrapper. Vi mottok 420 nominasjoner fordelt på 105 nominerte fra alle de tre skandinaviske landene. At vi har mange dyktige scrappere i Skandinavia visste vi fra før, men at scrapperne også setter så stor pris på hverandre er veldig hyggelig å se!

I februar og mars går vi i gang med semifinalene i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Første semifinale arrangeres fra 20. februar hvor fire danske semifinalister skal kjempe om en plass i finalen i april. Neste semifinale er den norske før vi avslutter med semifinalen for Sverige i mars.

Tidsplanen videre er som følger: 
20. februar – 6. mars: Semifinale – Danmark.
6. mars – 20. mars: Semifinale – Norge.
20. mars – 3. april: Semifinale – Sverige.
3. april – 30. april: Finale «ÅSS2016».
6. mai 2017: Kåring av “Årets skandinaviske scrapper 2016”.

Semifinalene og finalen vil være lukkede avstemninger på The Paper Craftings webside. Vi vil oppfordre alle til å være med på å stemme på sin favoritt videre i kåringen, og det er fullt tillatt å oppfordre så mange som mulig til å gjøre det samme.

Men, over til det vi alle har ventet på! Her er de 4 semifinalistene våre:


Lisbeth Bengtsson, Sverige – Webside: Scrapylan
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Lisbeth:

“Jag vill nominera Lisbeth Bengtsson som har gett o ger mig fortfarande väldigt mycket inspiration. Hon delar ALLTID med sig av sina beskrivningar o inget är omöjligt. Skulle hon inte veta exakt vad man frågar om, så länkar hon alltid vidare så att man får svar. Fantastisk kvinna.

“Lisbeth Bengtsson – Underbar människa, kortmakare och duktig på många olika medium.”

“Lisbeth är fantastiskt duktig kortmakare och mycket mer! Jag är så imponerad av Lisbeths kreativitet och kunskap.
Hon är så hjälpsam och har en härlig humor. Hon gör mig och andra på så gott humör! Härlig scrappar!”


Sari Hänninen, Sverige – Webside: The NorsuGirl’s Crafts
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Sari:

“Sari Hänninen inspirerar i princip dagligen med filmer, tutorials och demos för såväl nybörjare som för gamla rävar likt mig själv. Hon har en gedigen kunskap, är nyfiken och pigg på nya saker, som hon många gånger leker fram själv, och ändå är hon ödmjuk, hjälpsam och tillmötesgående i alla lägen!”

“Sari Hänninen för att dom inspirerar, scrappar snygga saker och alltid hjälper till när man har en fråga.”

“Jeg nominerer Sari Hänninen hun har inspirert meg masse på youtube, hun har også startet facbook siden Stämpling- tips och tekniker. Hun fortjener og bli nominert!!!”


Jasmine Turandar, Sverige – Webside: Noxine
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Jasmine:

“Nominerar Jasmine då hon är en fantastisk scrappare som växt enormt under 2016. Hon har gått från fritidspysslare till DT för flera olika märken till att ha lanserat sitt eget stamp märke. Otroligt ambitiös tjej med extremt vackra saker.”

“Älskar hennes kreativitet och det hon skapar . Mycket vackra saker som förgyller mångas tillvaro , jag och min make har hon överraskat ett par gå , tex med bröllopskort på vår dag. Jasmine är väldigt jordnära och godhjärtad tjej som sprudlar med kreativitet och har den konstnärliga blicken i allt hon tillverkar.”

“Jasmine är fantastiskt duktig på det hon gör. Hon skapar riktigt vackra och inspirerande kort. Och på kort tid har hon skapat sig en stor och bred “fan-base” världen över genom sina DT-uppdrag hos internationella stämpelföretag. Jasmine driver även den svenska gruppen “card swap Sverige” där hon anordnar card swaps för glada scrappare med olika teman. Dessutom har hon en grupp till som går ut på att skicka handgjorda kort till medlemmar som fyller år. Hon gör mycket för andra i och med dessa grupper och hennes kärlek för att skapa kort framkommer i hennes verk.”


Cicci Johanna Gunnarson, Sverige – Webside: Cicci with the Pen
Tre av begrunnelsene for nominasjonen av Cicci Johanna:

“Gör underbara kort och hjälper med tips och idéer till när man ber om hjälp.”

“Cicci Johanna Gunnarsson, fantastisk kreatör, otroligt duktig, hjälpsam, alltid rar och vänlig”

“Jag vill nominera en underbar scrappar Cicci Johanna Gunnarsson. Hon gör helt fantastiska kort. Påhittig och hjälpsam.”


Gratulerer så mye til alle semifinalister!

Vignett: Pia Krogh Larsen
The Paper Crafting


Tags:

Posted

Translate »