ART JOURNALING: BLOOM WHERE YOU’RE PLANTED

0 1,149

Citatet “Bloom where you are planted” siger så meget med så få ord. Uanset hvor du kommer fra, så sørg for at gro og blomstre. Citatet minder mig om et andet, nemlig ”The sky’s the Limit”. Inspiration er at se min datter vokse og gro. Se hende blomstre og blive til denne skønne lille pige.

Type prosjekt: Art Journaling Page
Anledning: Ingen Special
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Decoupage, Doodling, stenciling, Stamping
Hovedfarge: Lyse, sort
Fremgangsmetoden for projektet: Først klargjorde jeg min side med 2 lag gesso. Jeg valgte så en serviet der passede godt til selve citatet og ved hjælp af teknikken decoupage limede jeg denne fast til siden.

Dernæst stemplede jeg selve citatet med mit stempelsæt fra Concord & 9th – Sophisticated Script og memento tuxedo black ink selve citatet. Med min Micron 0.3 pen lavet jeg lidt doodling langs siderne af serviettens kant.

Jeg tilføjede siden nogle guld detaljer med min Crafter’s Workshop Tiny Circles Stencil og akryl maling.

En simpel side – Art Journaling behøver ikke at være flere processer og mange timers arbejde. Nogen sider tager ikke lang tid at lave, men budskabet er stadig perfekt.

Materialer:

  • Stempler: Concorde & 9th – Sophisticated Script
  • Stencil: The Crafter’s Workshop Tiny Circles Stencil
  • Sværte: Memento Tuxedo Black Ink
  • Mediums: Golden – Gesso, white Golden – Matte Medium Micron 0.3 pen Akryl maling, Guld

Fra start til slut vidste jeg med denne side hvordan den skulle se ud. Jeg er super tilfreds med resultatet. Der er ikke brugt oceaner af tid, men siden fortæller det den skal og jeg er vild med den.

KreaTive Hilsner og ønsket om en god dag,

Ria-Kirstine aka KreaTrolden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More