ART JOURNALING: SOMEWHERE BEAUTIFUL

0 1,313

Inspirationen til denne Art Journal side kommer sig af en stor omvæltning der pt. sker i mit eget personlige liv. Kæresten og jeg starter på et helt nyt kapitel i vores liv, en rejse vi sammen tager, og vi aner ikke hvor det vil føre os hen, kun at det er til et fantastisk og smukt sted i livet.

Type prosjekt: Art Journal
Anledning: Generell
Teknikker brukt: Gelli Printing, tegning, maling

Tankerne bag projektet:

Egentligt var der ikke mange tanker bag projektet. Jeg satte mig ned og tænkte over hvad der pt. sker i mit liv, hvorefter tankerne om det før omtalte eventyr kæresten og jeg står og skal på sammen, ud i det ukendte opstod. Vi ved ikke hvordan det bliver, kun at det bliver fantastisk og smukt.

Så kom jeg til at tænke på drømme, farven blå, lilla og turkis, mig selv. Af en eller anden grund, når jeg tænker på drømme, ser jeg dem altid i billeder malet med watercolor, lidt utydelig, ikke helt perfekt og gennemsigtige. Dette var mine tanker bag projektet.

Teknikker anvendt:

Først dækkede jeg hele Art Journal siden med watercolors ved hjælp af min gelli plate.

Ria-K GD2016 #4 - 01

Lod det tørre og gav det så et tyndt lag matte medium, dog syntes jeg farverne var lige stærke nok, så jeg gav siden et lag gesso.

Ria-K GD2016 #4 - 02

Tegnetid – jeg bruger altid en blød blyant til at tegne mit motiv op med. Motivet googlede jeg mig frem til og tegnede så efter billedet. Derefter brugte jeg Caran D’Ache Neocolor || Watersoluble og Faber Castell Gelatos til at farvelægge med. Så brugte jeg igen mine watercolors og blandede 2 farver gennem en hjemmelavet stencil.

Ria-K GD2016 #4 - 03

Herefter tegnede jeg med en hvid posca om de motiver jeg fik gennem min stencil. Samt nogle få hvide prikker jeg lavede ved at shake min posca tusch hårdt ned mod papiret.

Ria-K GD2016 #4 - 04

Teksten skrev jeg i Excel og indrammede den, så den var nemmere at klippe ud. Derefter printede jeg den og farvelagde den med en lille smule watercolor. Herefter limede jeg ordene fast til min side med matte medium.  Så brugte jeg mine Caran D’Ache Neocolor || Watersoluble til at lave skygger rundt om alle ord, så de blender mere ind med baggrunden.

Ria-K GD2016 #4 - 05

Her er så det færdige resultat. Jeg håber, du fandt noget inspiration. Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en kommentar til mig på bloggen.

Ria-K GD2016 #4 - 06

Her får I lige nogle ekstra lækre detalje billeder af projektet.

Ria-K GD2016 #4 - 01ekstra

 

Ria-K GD2016 #4 - 03ekstra

Materialeliste:

 • Hvidt Karton
 • Watercolors
 • Gelli Plate 8” x 11”
 • Art Foamies stamp
 • Golden Matte Medium
 • Golden Gesso
 • Blød blyant
 • Caran D’Ache Neocolor || Watersoluble
 • Faber Castell Gelatos
 • Hjemmelavet stencil
 • Hvid PC-1MR Posca
 • Alm. Kopi papir
 • Printer, Excel og tekst font OldNewspaperTypes

KreaTive hilsner

Ria-Kirstine aka KreaTrolden

Du kan se Ria-Kirstines tidligere Art Journaling projekter i magasinet her – De er absolut et kig værd:

Anden Art Journaling inspiration:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More