ART JOURNALING: YOU CAN TOTALLY DO THIS!

0 1,028

Om kort tid er min barsel slut og jeg skal tilbage på arbejdsmarkedet. Det er et år siden nu, at jeg har arbejdet og skal derfor huske at tro på mig selv. ”You can totally do this!” noget vi alle bør minde os selv om, når vi står overfor nye udfordringer.

Type prosjekt: Art Journaling Page
Anledning: Ingen speciel
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Stenciling / Distress Oxide / Stempling
Hovedfarger: Blå / Lilla

Først dækkede jeg min side med et tykt lag gesso. Mens min gesso stadig var våd brugte jeg stemplet Bubbles Background fra Indigo Blu Cling Stamp ned langs venstre side og i øverste højre hjørne.

Her efter brugte jeg 3 af mine nye Distress Oxide inks seedless preserves, peacock feathers og salty ocean.

Da jeg var tilfreds med min farvelægning brugte jeg min distress spray bottle og sprøjtede vand på siden. Dernæst stemplede jeg sidens øverste højre hjørne med et stempel sprayet med vand. Denne teknik gentog jeg med et stempel fra altenew  – distress circles.

Efterfølgende tegnede jeg nogle af cirklerne op med en Inktense blyant i farven bark. Jeg forsøgte at tvære min Inktense blyant lidt ud for at danne skygger rundt om cirklerne.

Som afslutning skrev jeg teksten ”you can totally do this” med min microne brush pen. Jeg out-linede noget af bogstaverne med en hvid posca pen. Jeg lavede også hvid splatter effekt med posca pennen.

 

Materialer:

  • Stempler: Altenew – distress circles / Indigo Blu Cling Stamp – Bubbles Background
  • Mediums: Micron brush pen / Hvid posca pen / Golden Gesso / Distress Oxide: seedless preserves, peacock feathers og salty ocean / Inktense blyant i farven Bark
  • Værktøj: Ranger Ink Blending Tool x 3 Ranger Distress spray bottle
  • Andet: Hjemmelavet Art Journal Pensel (til gesso)

Nu skal jeg så bare huske at minde mig selv om at jeg godt kan. Glæder mig dog også til at komme i gang igen. Et nyt kapitel i ens liv starter. Det bliver hårdt, men godt. Dette er første forsøg med Distress Oxide inks og det er bestemt ikke sidste gang jeg finder dem frem. Som altid håber jeg du har ladet dig inspirere af denne Art Journal side.

KreaTive Hilsner og ønsket om en god dag.

Ria-Kirstine aka KreaTrolden


Hey, det er “World Cardmaking Day” på lørdag! Kom og vær med…..

På denne dag vil mange scrappere verden over være kreative og lave kort. Og du kan selvfølgelig også være med da The Paper Crafting holder en Cyber Crop (online træf) på Facebook.

Vores Facebook Cyber Crop starter klokken 10 lørdag den 7. oktober. Her har The Paper Crafting 3 spændende og alsidige udfordringer klar, så alle kan være med.

Det er ganske simpelt og nemt, da du kan deltage ved at være med via Facebook fra din pc, tablet eller smartphone lige meget hvor du er henne i Skandinavien. Alt du skal gøre er, at melde dig ind i vores Facebook gruppe “The Paper Events”. Du kan finde den HER.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More