NORDLYSET: ÅSE-MAYS VENNSKAPSKORT

1 1,189

Pottetrening er ikke alltid like koselig, men når man finner et så herlig motiv som det Åse-May har på sitt vennskapskort ser det jo riktig så trivelig ut. Motivet er nydelig fargelagt i glade og friske farger. Hvem ville ikke blitt glad for å få et slikt kort? Nedenfor kan du lese mer om hvordan Åse-May laget kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Vennskap
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting
Pynt/dekor: Blomster, sugerør, Die Cuts, halvperler
Hovedfarge: Blått
Medium som er brukt: Promarkers

10576955_875922365803209_2010178040784969613_n

Kortets base er laget av hvit Bazill og størrelsen er 13,5 x 18,5 centimeter. Stemplet med de to barna på potte er fra Scraplyckan og desinpapiret har Åse-May kjøpt på Staples.

Teksten “Det varmer å ha en venn som deg” er laget med et stempel fra Kort & Godt. Diesen som er brukt for å lage rammen bak motivet er fra Spellbinders og heter Herlom Legacy nr 010. Motivet er fargelagt med Promarkers.

The Paper Crafting takker Åse-May for at vi fikk lov å vise fram hennes herlige vennskapskort i magasinet. Dersom du  vil se mer av det Åse-May lager kan du besøke bloggen hennes her: Åse-May’s hobbyblogg

Foto: Åse-may
Publisert med tillatelse

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Hahaha, det kortet her er helt fantastisk. For et vannvittig gøyalt motiv. Og utrolig flott fargelagt og bygd opp 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »