Scrappeintervjuet: Asia fra Polen

Asia fra Polen er en Mixed Media-kunster som kombinerer Mixed Media-stilen med mystiske og tildels mørke elementer. Resultatet er spennende lerreter, bokser og andre prosjekter hvor detaljene er mange og varierte. I dag kan du bli nærmere kjent med denne spennende kunstneren og hennes unike prosjekter. 

IMG_0260 - Kopia

Hva er ditt navn?
Mitt navn er Asia Lubera (AISHA).

Hvor bor du?
Jeg bor i Polen.

SE OGSÅ: SCRAPPEINTERVJUET: IZABELA FRA POLEN

Har du egen blogg/webside?
Jeg har hatt egen blogg siden august som du finner her: Aisha-magicart
Min Facebook-side er her: Asia Lubera

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager lerret med Mixed Media, collager og altered art. Jeg startet med kortlaging for to år siden og for omtrent ett år siden falt jeg for Mixed Media-stilen. Min favorittstil er å blande fantasy og Steam Punk med noe litt magisk. Jeg legger mye følelser og kjærlighet ned i alle mine prosjekter.

Kan du beskrive prosjektene du viser fram i denne artikkelen?
Jeg liker svært godt å forsøke ut flere ulike teknikker og stiler slik som mixed mists, maling og texture paste med masse dekorative elementer. På mine prosjekter kan du alltid finne deler av klokker, blomster, metallpynt og selvfølgelig magiske vesener som engler, drager og feer. Når jeg lager noe ønsker jeg å vise fram noe mystisk, magisk og noen ganger en litt mørk verden full av fargerike hemmeligheter og magiske vesener. Jeg liker svært godt å dekorere lerret og bokser og jeg bruker ofte mørke farger kombinert med tekstur. Mange av mine venner gir meg gamle klokker, blonder, knapper og armbånd som jeg senere bruker på mine prosjekter. Her viser jeg fram noen av de: The Old  FairyTale box, Mechanical Butterfly box , Halloween Canvas, Flying Dark Art, Mr. Bones Scary House, Magic Canvas.

20141111_122526
20141111_122650
20140623_120313
DSC_1815 (3)
DSC_0652
DSC_0932dd
DSC_1031gg

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder alltid på med hobbyen når jeg har fri fra jobb, men jeg liker aller best å holde på med hobbyen om kvelden eller natten. Når jeg starter med å lage noe lytter jeg alltid til noe musikk (Ed Sheeran , LemON).

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Mitt hobbyrom er ALLTID rotete og det står alltid mange sprayflasker, pensler, maling og pynt rundt omkring.

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg liker Helena Johanssons stil veldig godt. Hun lager nydelige prosjekter i en Shabby Chic-stil.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg blir inspirert av så mange ting: Musikk, natur, lyrikk, minner, mennesker, farger, andre kunstnere (for eksempel som min favoritt Finnabair).

Andre ting du ønsker å nevne?
Akkurat nå er jeg med på mitt første Design Team – Creative Embellishments. Jeg er svært glad for at jeg kan samarbeide med så mange talentfulle og hyggelige mennesker.


Posted

Translate »