NORDSTJERNEN: ASTRID FRA NORGE

0 671

Bursdagskort jente. Vintage.

Astrid har holdt på med papirhobby siden 2006 da søsteren hennes overtalte henne til å lage julekort. Astrid liker spesielt roen og kosen med papirhobbyen, men er også glad i å dra på treff. Til høsten er Astrid med og arrangerer Førdescrappen. I denne presentasjonen kan du bli bedre kjent med Astrid og hennes flotte papirprosjekter. 

Profilbilde 1Hva er ditt navn?
Astrid Magnussen

Hvor bor du?
Jeg bor i Førde, som ligger i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Her har jeg bodd siden 1997 men kommer opprinnelig fra Florø.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Bloggen min er Astrid`s Lille Stempelverden!

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jeg lager for det meste kort, men også små gaver som esker og dåpsskrin. Liker godt gjenbruk og tar vare på glass, hermetikkbokser og esker som jeg dekorerer og gir bort som gaver. Stilen min varierer en del. Jeg er veldig glad i vintage, den sukkersøte og romantiske stilen, lag-på-lag, C&S, men også klare sterke farger. Å lage maskuline kort er en utfordring for meg som jeg stadig jobber med. Når jeg fargelegger motivene mine bruker jeg Promarkere. Storkoser meg med fargeleggingen og øver stadig.

Når begynte du med papirhobby?
Det var min søster som introduserte meg for denne hobbyen. Hun hadde holdt på noen år og lagde de nydeligste LO`er og fotoalbum av barna sine, og jeg syntes det var helt fantastisk at det gikk an å lage så mye fint med papir. Hun lagde også litt kort innimellom, og senhøstes 2006 overtalte hun meg til å bli med å lage julekort. Det startet litt forsiktig med helt enkle kort men det gikk ikke lang tid før jeg var helt hekta på denne hobbyen.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det som fikk det hele til å starte var at jeg ble syk og etter noen år måtte gi meg i arbeidslivet. Lange dager uten noe spesielt å fylle de med var tungt. Da min søster overtalte meg til å prøve å lage kort så fant jeg fort gleden i den kreativiteten jeg oppdaget, og jeg fant roen og koste meg hver gang jeg fant veien til scrappebordet. Etter et par år startet jeg å blogge, og så begynte jeg å bli med på treff rundt om kring. Å reise på treff og treffe så mange koselige mennesker, som har den samme lidenskapen for hobbyen som en selv, er helt fantastisk.

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
De jeg har valgt er noe av det som jeg har laget og blitt mest fornøyd med.

Mitt første vugge kort.

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA