NORDLYSET: SARAHS BABYLAYOUT MED ET RØFT UTTRYKK

Scrapbooking/scrapping: Layout i artsy stil uden mønsterpapir

0 939

I Nordlyset i dag viser vi fram en herlig layout i en artsy stil som er laget av Sarah i Danmark. Motivet på layouten er en skjønn liten jente som nysgjerrig titter inn i kameraet. Layouten er imidlertid ikke laget som en tradisjonell “babyjente”-LO, Sarah har gitt layouten et litt røft uttrykk som passer ansiktsuttrykket til, og fargene rundt, den lille veldig godt.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Artsy/doodley
Teknikker brukt: Stempling, stensilering
Pynt/dekor: Vellum, trepynt
Hovedfarge: Hvit/grønn
Medium som er brukt: Gesso, paste, Primary Elements Pigments, Dylusions, glimmerglam

Scrapbooking/scrapping: Layout i artsy stil

Beskrivelse av prosjektet?
Layout i artsy stil uden mønsterpapir.
 
Hvordan er layouten laget?
Baggrunden er malet med hvid gesso og derefter er modelling paste påført gennem en stencil med stjernemønster og det tørrede så natten over.
Derefter har jeg stemplet med to forskellige stempler, enkelte steder er der malet med lidt gesso over hvis jeg synes stemplet var for tydeligt. Så lagde jeg lidt Primary elements pigments forskellige steder på layoutet og sprayede med vand og dylusions. Derefter igen tørretid, jeg snød med varmepistolen. Med en pensel lavede jeg splat med glimmerglam og tørrede igen med varmepistol.
Så har jeg påført strimler af washi og glimmertape. Under billedet har jeg lagt et af lagene fra en serviet og et håndklippet banner i vellum. Den sidste finish med træpynt, bling, tegnede krusseduller/doodle og titel.
 
Scrapbooking/scrapping: Layout i artsy stil
 
Størrelse på layouten?
30×30 cm, 12×12”
 
Hva slags materialer er brukt?
Bazzill karton som baggrund, vellum, en serviet, washitape, glimmertape, stempler fra Hero Arts, Studio Calico wood veneer stjerner og fjer, swarowski bling, thickers.
Hvid gesso, modelling paste, Doobadoo mask art/stencil – stars, Primary elements artist pigment i lucky apple, sort StazOn sværte, dylusions fresh lime/dry martini, glimmerglam i sort og guld, sort pen, vand.
 
Hvor lang tid gikk med til å lage layouten?
Ca. 3 timer, fraset tørretiden natten over.
 
Hva inspirerte deg til å lage layouten?
Det er lavet til en konkurrence hvor man skulle lavet et layout uden mønsterpapir. Jeg ville gerne afprøve Primary Element Artist pigment og det var en god lejlighed. Billedet klare grønne baggrund inspirerede mig til farverne grøn, sort og hvid. Jeg er blevet inspireret til teknikkerne af super dygtige Eva Dohn
 
Scrapbooking/scrapping: Layout i artsy stil

Sarahs layout skiller seg ut fra tradisjonelle babylayouts, og vi valgte å vise hennes prosjekt i “Nordlyset” på grunn av det unike uttrykket den har. Samtidig viser layouten at man kan godt tenke litt “utenfor” boksen når man skal velge farger, dekorasjoner og uttrykk også til layouts av barn.

TPC takker Sarah for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte layout i magasinet.

Foto: Sarah
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More