Baked with love

Papperspyssel: Ett Pocket Letter med baktema

0 108

Förutom att scrappa så älskar jag att baka. Så för att kombinera dessa två så har jag gjort ett Pocket Letter med baktema. Många dies som man köper är ganska små och de passar så otroligt bra till just pocket letter som är ett ganska litet format att scrappa i.

Type prosjekt:  Pocket Letter
Stilart:  Gulligt
Teknikker bruk:  Die cutting, stämpling och chalkning
Pynt/dekor:  Halvpärlor
Hovedfarge:  Pastell, turkos och rosa
Utstyr som er brukt: Stansmaskin och dies (Magnolia, Marianne design och Sue Wilson), stämpel (Marianne design) och stämpelfärg (Distress oxide).

Ett Pocket Letter har totalt 9 st fickor som man ska dekorera. Här kan man göra som man vill om man vill ha ett tema på alla eller göra olika i alla. Jag har gjort ett med samma tema: Bakning och fika.

Papperspyssel: Ett Pocket Letter med baktema

Metallkartong finns i massor med olika färger och jag valde en som passar fint ihop med mitt färgval. Metallkartongen är lite tjockare än vanlig cardstock men den går utmärkt att stansa i.

Papperspyssel: Ett Pocket Letter med baktema

Med Pocket Letter är man ganska begränsad med hur höga detaljerna kan vara. Jag har använt distanser som är 3 mm.

Papperspyssel: Ett Pocket Letter med baktema

Eftersom jag tycker att ugnen från Magnolia är så ursöt så var jag tvungen att använda den även om den faktiskt är för stor för ett pocket letter. För att få in den i fickan fick jag helt enkelt skära sönder fickan precis där själva ugnen sticker ut.

Papperspyssel: Ett Pocket Letter med baktema

De små bullarna i ugnen har jag stansat ut i brun foam och sedan limmat halvpärlor på. Ugnsluckan har plast på insidan så man får känslan av en riktig ugn. Alla kanter är chalkade med brun stämpelfärg (dvs jag har strukit kanterna med färgen).

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More