BAKGRUNN LAGET MED STENSIL

1 813

Egne bakgrunner til kort og layout kan lages av så mange forskjellige mediumer eller stempelputer. Og av og til er det den enkle teknikken vi glemmer å lage av, fordi vi må helst ha de nyeste produktene som kommer på markedet. Jeg har laget mine bakgrunner med Distress ink, stensil og våtserviett.

Type prosjekt: Kort
Anledning: World cardmaking day
Stilart: Clean and simple
Pynt/dekor: Dotter, organsabånd, utklippede figurer, stempel tekster
Hovedfarge: Rosa
Medium som er brukt: Distress ink pute
Utstyr som er brukt: Stensil, våtserviett,stempelpute, stempler,saks skjærebrett, Bigshot, dies
Evt. andre opplysninger

Denne bakgrunnen er så enkle og kjapp å lage. Best resultat får jeg med å bruke aquarell papir.
Jeg fargelegger arket med å dra stempelputen over så det blir helt dekket med rosa. Så legger jeg over en stensil og holder den fast mens jeg dusjer det hele med en vannflaske. Så tørker jeg med en våtserviett over i alle hullene i stensilen. Lurt å bruke en stensil med litt store åpninger i. Jeg har valgt en med masse tall på

 

Siden jeg har brukt både vann og våtservietten på det første kortet, så har jeg klart ark nr 2. Fordi bak på stensilen jeg brukte, så ligger det masse farge igjen. Legger så bare stensilen oppå arket og venter litt til fargen trekker nedi. Og så er bakgrunn nr 2 ferdig. Et negativt trykk med litt svakere farge.

Begge kortene er pyntet med stempel tekster, dotter og disse herlige monster stemplene. Monsterne er fargelagt med å lage noen sirkler med distress ink på et ark og så stemplet dem oppå fargen. Klippet ut for hånd.

1 kommentar
  1. Kjersti skriver

    Flotte kort du har lagt. Kjekk teknikk som jeg må prøve mer ut 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More