BAKGRUNN MED DIECUT

0 858

Teknikken jeg viser i dag fant jeg på Instagram hos en spansk bruker. Jeg ble så inspirert av måten hun brukte diecut og Distress Oxide til å lage disse flotte bakgrunnene sine.

Type prosjekt: Lag bakgrunnen selv
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Clean & Simple
Teknikker brukt: Ink/sverting over diecut
Hovedfarge: Coral
Utstyr som er brukt: Diecut i papir, washi tape, stempel plattform,distress oxide stempler fra Huldra designstudio og Norsk stempelblad. Versafine svart stempel pute.
Evt. andre opplysninger: Diecut form lages i papir

Jeg starter med å tape fast arket mitt med washi tape, men annen tape går også ann. Her har jeg valgt meg fargen Coral i Distress oxide og en en blending tools som er rund. Mine diecut er av en peon blomst og så har jeg limt 2 diecut sammen.

For å jobbe med teknikken så holder jeg diecut blomstene og sverter over, flytter den og gjentar prosessen videre oppover arket. Jeg har brukt mest farge på teknikken nederst hvor jeg startet og mindre farge jo lengre opp jeg kom.

Her er jeg ferdig med teknikken på hele arket.

Så snudde jeg arket mitt med det mørkeste opp og ville stemple motiv på den øverste delen av bakgrunnen. Stemplet med samme fargen Coral i Distress oxide.

En stempel tekst i midten i to farger er alt jeg har valgt å ha på dette kortet.

Her har jeg laget to andre kort med sammen teknikk på bakgrunnen. På det grønne kortet har jeg brukt en diecut av et hjerte, og på det blå kortet har jeg brukt den negative delen av peon blomsten.

Denne teknikken kan du se video av hos belen_torres_ceuta (Instagram): Die Cut and Ink

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More