,

Bare fordi – Efterårskort

November 2020, det er en underlig tid. Vi kan ikke være sammen med alle dem vi holder af, vi skal begrænse, hvem vi ses med. Derfor kan man jo sende et kort, til dem man holder af, og skabe lidt glæde i en grå tid, bare fordi. Selvom produktionen af julekort er skudt i gang, må vi ikke glemme det smukke efterår.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bare fordi, efterår
Stilart: mixed media
Teknikker brukt: svætning, embossing og die-cutting
Pynt/dekor: metalic wax
Hovedfarge: Brun
Medium som er brukt: Distress oxide, metalic wax
Utstyr som er brukt: big shot/ skæremaskine


De fleste mennesker i norden elsker sommeren, som ofte bringer lys og varme. Men alle årstider har sin charme. Jeg elsker efterårets farvepalette i brune, grønne og røde farver.
Jeg har valgt at lave et efterårskort, hvor jeg har brugt en masse dies fra Tim Holtz, udstanset i akvarel papir og farvet med ditress oxide.

Node papiret i baggrunden er helt almindeligt hvid nodepapir, som har fået en omgang sværte.

Det er næsten de samme farver jeg har arbejdet med på de udstandsede dele. Når alt er udstanset, sværtet og tørt, bygger jeg det på kortbasen. Baggerst har jeg bølgepap som giver et lidt rustisk look, og løfter kortet lidt, som med klæbepuder.
Håber du bliver inspiret af dette opslag, hvis ikke til at lave et efterårs kort, så måske at sende et kort til en du savner i denne tid.
 

Kreative hilsner, Jeanette
Facebook: Gallery Cherry

Nøkkelord norsk: Høst, Høstkort, Kortlaging
Nøkkelord svensk: Höst, Höstkort, Kortmakeri

Her finner du mer inspirasjon til høstprosjekter: Høst
Farger i papirhobby: Brunt

 
Translate »