BE AN INDUVIDUAL

0 892

Ferien er over og hverdagen er her. Jeg har ikke brukt mye tid på hobbyrommet i sommer da været har vært for fint. Men jeg har laget ferdig dette kortet. Her har jeg funnet frem en favoritt og laget et tøft og maskulint kort.  

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: CAS
Teknikker brukt: Embossing
Pynt/dekor: Sugerør, filmrull, akrylpynt, dies
Hovedfarge: Sort
Medium som er brukt: Hvitt embossingpulver
Utstyr som er brukt: Varmepistol, kuttemaskin

For å få teksten enda mer i fokus så har jeg embosset med hvitt på sort kartong. Deretter tok jeg ett kritt og dro over kartongen. Bygget opp lagene med 3D puter for å få litt dybde i kortet.

Jeg har pyntet med to sugerør, filmrull formet som en rosett med en tekst. En enkel stjerne øverst.

Jeg har brukt samme oppsett på innsiden av kortet. Teksten på innsiden er fra samme settet, den er også embosset. Brukt kritt på den sorte kartongen her og. Pyntet med to søte smilys og stjerner sammen med to menn.

Et enkelt kort, men likevel full av detaljer og farger. Blir kult med det gule mot det sorte.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More