Kortmakeri: Bebiskort

Soft grönt är skönt till en liten ny bebis

0 205

Soft grönt är skönt till en liten ny bebis. Kortet går i svala, nästa lite dimmgröna nyanser och kombinerat med vitt är detta en superfin färgsättning.

Type prosjekt:  Kort
Anledning:  Bebis
Stilart:  Romantiskt vintage
Teknikker bruk:  Die-cutting och lager-på-lager
Hovedfarge:  Grönt
Utstyr som er brukt: Stansmaskin (Cut’n’boss), dies (Marianne design, Crealies, Cottage cutz och Joy!), lim och distanskuddar (1,5 mm och 3 mm).

Jag har byggt upp mina utstansade detaljer med olika höjder för att få in ett djup i kortet. Den understa vita ramen har jag limmat, därefter är nästa lager 1,5 mm upp och sista lagret hamnar totalt 3 mm från kortbasen. Det blir lite mer liv i ett kort där man jobbar med distanskuddar.

Kortmakeri: Bebiskort

Insidan på kortet har samma grund som framsidan. Först en grön cardstock som är 0,5 cm mindre än kortbasen och därefter det mönstrade pappret som är ytterligare 0,5 cm mindre. Det finns även vit utstansad cirkel där man kan skriva något personligt.

Kortmakeri: Bebiskort

På framsidan ska det även sättas ett namn på den lille bebisen, men det är ännu inte bestämt så det får vänta ett tag till.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »