NORDLYSET: BENTES PYRAMIDEKORT

1 1,000

Fra tid til annen dukker det opp såkalte pyramidekort rundt omkring på nettet, og det er ingen tvil om at disse kortene er svært flotte og dekorative. Pyramidekortet vi viser fram i vår serie “Nordlyset” i dag er laget av Bente i Norge, og er nydelig dekorert i hvitt og beige. 

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Bretting, stempling
Pynt/dekor: Bling, blomster, spiral, fjør, blonde, bånd
Hovedfarge: Beige/Creme

679

I tillegg til selve pyramiden har Bente laget et lokk som holder kortet sammen. Dette har hun laget i tykk kartong som er dekorert med mønsterpapir og blonder. Bente pyntet lokket med blanke diamanter, blomster, fjær og spiraler.

678

Selve kortet er laget i hvitt kartong. På kartongen har Bente limt fast beige ark og mønsterpapir. Kortet er flott dekorert med spiraler, hvite sløyfer og diamanter. Bente har også stemplet opp forskjellige tekster som hun har limt fast på kortet.
673
 
Inni kortet har Bente limt fast beige ark sammen med mønsterpapir og deretter stemplet på fine ord og vers. Hun har dekorert med Liquid Pearls rundt tekstene.
 
681
 
 
 
Foto: Bente Holten
Publisert med tillatelse
close
1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Et kanon flot kort Bente, virkelig smukt arbejde. En drøm at modtage for enhver er jeg sikker på.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More