BIG BOW CARD

0 1,791

Ett kort som även kan användas som en vacker dekoration är ju en perfekt gåva. Kortet är som en enda stor rosett. Det kan öppnas precis som ett vanligt kort samt hängas upp om man vill. Vikningen är uppåt så det går jättebra att ha stående i bokhyllan.

Type prosjekt:  Kort och dekoration
Anledning:  Bara för att…
Stilart:  Shabby chic
Teknikker bruk:  Vikning
Pynt/dekor:  Spets, die-cutts och klippark
Hovedfarge:  Vit och rosa
Utstyr som er brukt: Stansmaskin, sax och stencil

Mallen till det här kortet finns att köpa och monteringen är relativt enkel fast att kortet ser väldigt avancerat ut. Jag har valt att göra det i stilen shabby chic, med massor med spets och vackra fjärilar. Eftersom jag har satt spets upptill går det att hänga upp kortet som en vacker dekoration.

Spetsen och vackra utstansade fjärilar ger kortet det där lite extra skira utseendet.

Kortet har vikningen uppåt så det går att ha det stående om man så önskar. De vackra papperna kommer från Maja design och passar så otroligt fint i stilen.

Insidan på kortet har jag bara satt ett vackert matchande papper, men här kan man ju sätt en fin text och en yta att skriva på.

På min personliga blogg har jag en genomgång hur jag monterar ihop dessa rosettkorten (HÄR). Jag hoppas att ni gillar dessa korten lika mycket som jag gör.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »