, ,

Bind-it-all på tre prosjekter

Hva har vi innerst i skapet? Ja, hva har vi innerst i skapet som vi glemmer å bruke? For noen uker siden så måtte jeg rydde i et skap på scrapperommet mitt, og der dukket maskinen Bind it all opp. Oj den var det lenge siden jeg har brukt. Dermed utfordret jeg meg selv til å lage tre forskjellige ting med den.


Type prosjekt: Kort og kalender
Anledning: Bursdag
Stilart: Romantisk og enkelt
Teknikker brukt: Bruke Bind it all
Pynt/dekor: Figurer av Papirleire, poler garn, blomster, die cut, organsabånd, blonde
Hovedfarge:  Rosa, Turkis, Coral
Utstyr som er brukt: Dies fra Papirdesign, bladdies fra Memorybox, stempel fra Saturated Canary, Aall and Create, Norsk Stempelblad og Paperartsy, vannpensel, silikonformer, saks, stensilBind-it-all
Medium som er brukt: 
Sparkle medium- glitterpasta, Papirleire, Distress refill, Distress Markers, matt gesso


Dorullkort

Et sånt kort var faktisk noe av det første jeg lærte å lage, da jeg begynte med denne hobbyen. Ble mye prøving og feiling i starten, men husket et godt tips om å lime mønster arket på dorullen før hullene ble laget. Tagene må være litt smalere en åpningen og gjerne med litt pynt som er flat. Her har jeg festet organsa-bånd og blonde i hullene. Fremsiden er pyntet med blomster og dies fra Memorybox og Papirdesign.

 
 
Bokkort

På dette kortet har jeg tatt utgangspunkt i en flott die-cut.  Denne har jeg så tegnet på papp og mønsterarkene og klippet ut for hånd. Motivet fra Saturated Canary er fargelagt med Distress ink refill og vannpensel. Og siden jeg var så godt i gang med å finne frem ting jeg har hatt liggende lenge, så dukket noen gamle die cuts fra Kort og Godt opp. Pyntet med blomster, pynt i papirleire og en tekst dies fra Papirdesign. Blomster stemplene rundt er fra Paperartsy. Nå valgte jeg å tre organsa-bånd gjennom alle hullene og knytte i hver ende.

 
Fødselsdagskalender

Her fikk jeg virkelig brukt hodet for å få alle sidene inni kalenderboka til å passe i hullene. Månedene er et ark fra Papirdesign og alle har fått en forsterkning av samme mønster ark som utsiden. Så la jeg kartongen på et score board så jeg fikk en mengde med brettinger, hvor hullene skulle lages. Viktig å være nøye når hullene lages. Her ville jeg ha et litt røffere utseende og brukte hamp til å knytte en lengde i hvert hull.

På framsiden sitt mønster ark har jeg lagt på en stensil og dratt over Sparkle medium glitterpasta og matt gesso.
Så ble den pyntet med figurstempler fra All and create. Disse er så herlige å sette sammen med ballonger, pakker og party hatter. De er stemplet på Aquarell ark og fargelagt med Distress markers. Månedene inni boka skal fylles med bursdags datoer til vår familie og venner.

Håper dere som har Bind-it-all maskinen ble inspirert av meg til å finne den frem og tar den i bruk. Eller kanskje noen har noe annet utstyr som står innerst i skapet eller skuffen og vil finne dem frem for å bruke den på et prosjekt i sommer. God sommer.


Artikkelen er skrevet av vår gjesteskribent Jorunn Elin Rasmussen. Dersom du ønsker å se mer av det Jorunn lager finner du bloggen hennes her: Jorunns scrapperier og Instagram-kontoen hennes her: Lakrisjenta70

 

Foto: Jorunn Elin Rasmussen
Publisert med tillatelse


Posted

Translate »