NORDSTJERNEN: BIRGIT FRA SVERIGE

1 443

Kort3

Hvert av Birgits vakre kort er som et lite kunstverk i seg selv – en hyllest til vår flotte skandinaviske natur. Kombinasjonen mellom elementer fra naturen og Birgits rene stil gjør kortene gjenkjennelige og unike. Birgit bestreber seg på å skape dybde i kortene slik at de gjerne fremstår som flerdimensjonale, og hun liker å teste ut ulike fargemedium på kortene.

IMG_8917-010Hva er ditt navn?
Mitt namn är Birgit Edblom.

Hvor bor du?
Jag bor i Örnsköldsvik, en stad på östkusten i norra Sverige

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Min finns blogg finns här; www.bigganed.blogspot.com

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag gör mest kort, men ibland försöker jag skapa någon LO eller altra något.

Når begynte du med papirhobby?
Jag började för nästan 10 år sedan då jag fick mitt första barnbarn! Tanken var att göra fina album till honom.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Jag surfade runt och hittade lite om Scrapbooking och blev intresserad. Har alltid handarbetat och jag tycker det är inspirerande att testa något nytt. Slutade röka samtidigt så det var bra att få använda händerna till något!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Detta kort gjorde jag till en kollega som ville ha ett kort som symboliserade hennes personlighet. Tycker om att skapa något som säger lite mer och samtidigt visa något i Mixed Media stil som jag tränar på att utveckla.

Kort1


Jag gillar ju den enkla och avskalade stilen så dessa är exempel på detta. Tycker om att försöka skapa djup i bilderna, både symboliskt och teknikmässigt.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Helle Ness-Kvalvik skriver

    Nydelige kort !
    -Helle-

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA