,

Birgiths smykkeskrin

Det nærmer seg konfirmasjonstid og dersom du planlegger å gjøre noe helt spesielt ut av konfirmasjonsgaven kan du jo vurdere å lage et smykkeskrin? I dag viser vi fram Birgiths nydelige smykkeskrin som hun har laget etter inspirasjon fra Nicole’s Stamp Addiction. Her forklarer Birgith hvordan hun gikk fram for å lage dette nydelige skrinet.

  • Type prosjekt: Smykkeskrin
  • Anledning: Generell
  • Stilart: Vintage

SE OGSÅ: SMYCKESKRIN TILL FÖDELSEDAG

22. januar 2016 la Nicole’s Stamp Addiction ut et arbeid, ett smykkeskrin. Jeg ble totalt forelsket og WOW dette bare må jeg prøve å få laget, men uten mal/tutorial ble det ikke helt enkelt.

Jeg tok utskrift av bildene Nicole hadde lagt ut og begynte å prøve i vanlig skrivepapir (modell). Fant ut målene jeg ville ha og fant frem kraftkartong til bunnplate og lokk. Bunnplaten ble laget i dobbel kartong for å få litt tykkelse (mellomleggskartong fra Ikea møbler).

Laget så en litt mindre, enkel bunn og lokket. Deretter ble midt-“konsollen” laget sammen med to skuffer (slet med å få laget buene på skuffene).  Til slutt lagde jeg sidestykkene. Midten, skuffene og sidestykkene ble laget i fotokartong.

Det er 2 skuffer og ett åpent rom på toppen av midten, i dette rommet har jeg rullet sammen strimler av mønsterpapiret og limt flere sammen slik at det blir ringholder. Lukkemekanismen på lokket og side-“vingene” er magneter.

Alle delene ble pålimt hvit Bazzill (kartongen er litt skittengrå i fargen og det ville se dumt ut hvis det ble synlige kanter). Mønsterpapiret er fra Tilda og Autumn Lilac. All bling er fra Nille, rosen er en ødelagt lysmansjett, bladene fra eføygirlander kjøpt på Plantasjen, håndtakene er brads, de og magnetene er kjøpt hos Hobbymagneten på Facebook.

Bunnen er 15 cm x 12 cm

Lokket er 13 cm x 10 cm

Skrinet er 12,5 cm i høyde

Til sammen med tok det cirka 2 uker å få laget skrinet, innimellom måtte jeg ta tenkepauser og planleggingstid.

Originalen er å finne på Nicole’s Stamp Addiction.


Posted

Translate »