Pop up Flip Card till en liten tjei

Ett födelsedagskort till en liten tjej på 7 år som gillar bling, bling och katter, rosa och lila.

Typ av projekt: Kort
Anledning:  Födelsedag
Stilart:  Flickigt
Teknikker bruk: Stansning och prägling, stämpling.
Pynt/dekor: Texter, pärlor, band, charms och foto
Huvudfärger:  Rosa, lila
Utstyr som används: Dies, lim, Card stock

SE OCKSÅ: FÖDELSEDAGSKORT TILL EN COOL TJEI

Ett beställningskort som Pop up Flip Card samt ett DT-inlägg för Pysselsmedjan. Pappret heter “Prick, prick”. På framsidan har jag använt mig av Grattis dies från clubkit  som jag har förhöjt med foam för att få fram djupet.  Älskade är också en dies som egentligen sitter i ett hjärta, men ibland stansar jag ut bara ordet älskade då inte hela hjärtat med texten får plats på kortet. Paketerna är en gammal dies med rosetter som sätts utanpå, satte lite pärlor på banden för att få till lite mer bling.

Katterna har jag hittat på nätet och skrivet ut.

Här satte jag ett hjärta i charms och en rosett. Hipp, hipp, hurra är även den en dies från Roxstamps så även hjärtat. Textenstämplen är från Jess Ink.


Posted

Translate »