Bli med på scrappeloppis!

Bruktmarked i Stavern

Tradisjonen tro gikk vårens scrappeloppis av stabelen i Stavern i regi av Scrappehjertet. Det var et yrende liv rundt bordene, og mange skatter fikk nye hjem. Selv om det både var godt med vind og noen tilfeldige regndråper i luften, så kom det mange tilreisende fra både nært og fjernt.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

En av dagens selgere som sikkert mange drar kjensel på, Gunn-Anita hadde pakket med seg masse fint og tatt turen fra Skien.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Det var mye liv, latter og pruting på høyt nivå. Nå skal det sies at underskrivende ofte prutet for egne kunder. Det er jo viktig å tenke på at vi snakker om loppis og da må man ha snille priser, og det var det absolutt.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Noen kom sammen med mann og barn, andre var på venninnetur slik som Anita og Siw fra Vestfold her sammen med Karianne som har reist helt fra Lier.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Lille Charlie fikk også bli med på scrappeloppis, det ser ut som han har siktet seg godt inn på noe på bordet og ikke er det minst interessert i produktene matmor har plukket ut. Lurer på om noe av alt det spennende så litt ut som en godbit 🙂

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Mange besøkende svarte på spørsmålene mine om det var noe spesielt de var på jakt etter, og eventuelt hva er topp tre? Resultatet ble: Nummer 1 – Dies. Nummer 2 – Blonder. Nummer 3 – Blomster. Det kan være greit å vite om du tenker at dette vil jeg bli med på. Ellers så solgte jeg masse Mixed Media-produkter både sprayer, maler, metall og lignende. På bildet under ser dere et typisk «dagens kjøp» av en av de handlende. Det var mulighet for mange flotte kjøp uansett hvilken retning innen scrapping eller farger du kunne tenke deg. Gunn-Anita gikk for chipboard og metall.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Det var egentlig litt for alle. Her ser dere litt mere fargesterke skatter.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Utrolig hvor fort tiden går i hyggelig selskap, plutselig var det stengetid og jammen ble det raskt pakket ned med så lite varer igjen. Det har vært en helt fantastisk dag, så jeg måtte bare avslutte dagen med å ta et bilde av Ida som eier Scrappehjertet og meg.

Scrapping - Bruktmarked i Stavern

Takk til alle som hjalp meg med å svare på spørsmål og stilte opp på bilder 🙂 Håper at mange flere fikk lyst til å lage en byttedag om man ikke lager et så stort arrangement som en scrappeloppis. Det er så koselig og fullt mulig å arrangere med en meters avstand. Det er noe med det at vi nå er blitt så flinke til å holde en meters avstand at det bare er blitt helt naturlig for oss.

Klem Betina 🙂

Translate »