BLOGGRUNDEN UKE 11

0 912

Da har det blitt mandag igjen. Mandager er kanskje ikke en dag mange er så veldig glade i, men slik er det ikke for oss i TPC. På mandager drar vi nemlig på bloggbesøk i Skandinavia, og det er alltid koselig og inspirerende. Denne gangen stoppet vi opp hos Else i Danmark, Berit i Norge og Nelle i Sverige.

Else har laget herrekort til sin venn Peter som fylte 50 år tidligere i vinter. Peter er en heldig mann, for han fikk ikke bare et lekkert håndlaget kort, men to. Else fikk nemlig også bestilling på et kort til Peter i tillegg til kortet hun hadde laget til han fra før. Det første kortet er en lift av et kort Else har funnet på Pinterest. Kortet er laget i jordfarger med et kart som mønsterark og maskulin pynt. Bestillingskortet har et motiv vi tror er fra Art Impressions og er flott dekorert. Herrekort kan være litt vanskelige å få til, men det er ingen tvil om at Else behersker den kunsten.

Fra Else i Danmark tok vi turen nordover igjen og endte opp midt i Norge, nærmere bestemt på Oppdal. Der holder Berit til og Berits Hobbyblogg er absolutt verdt å besøke, hun lager nemlig flotte og fargerike kort som er nydelig fargelagt. Det foreløpig siste innlegget Berit har postet i bloggen sin er fra fredag 7. mars og er et kort i fargene gult og lilla. Berit har brukt mønsterpapir fra Maja Design og rubons fra Ett Trykk med teksten “delte øyeblikk” på kortet. Teksten passer veldig bra til motivet som er av to damer som ser ut til å dele et svært hyggelig øyeblikk . Motivet er fra Art Impressions og fargelagt med Promarkers.

Med kort følger det ofte med en gave, og gaver trenger å pakkes inn. Det har Nelle i Sverige tenkt på og i november postet hun et innlegg på bloggen Nelles kort, alter og Mixed Media om nettopp det. Ved bruk av cellofan pakket Nelle inn produkter fra AveraNella i en nydelig gavepose. I bunnen har Nelle ordnet en bit kartong som er kledd inn med sølvtape. I toppen har hun knytt posen igjen med en hvit blonde og et blått dekorasjonsbånd og pyntet med to kvister. I båndet henger det fast et nydelig lite kort. Innpakningen er laget for nettbutikken Pyssel & Plock.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 10. mars 2014. Oppdatert 19. mai 2020. 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More