Inspirasjon: Bloggrunde uke 12

0 796

Enten er det flest kortlagere i Skandinavia eller så har vi ennå ikke funnet fram til alle scrapperne for også denne gangen kom vi over kort på vår bloggrunde. Men vi har ingenting i mot å besøke kortlagere og også denne gangen er det tre svært flotte kort vi har kommet over. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

Som alltid tok vi turen sørover til Danmark først og vi stoppet opp i Nord Jylland, nærmere bestemt hos Vivi. Vivi har laget et nydelig brettekort som hun skriver også er svært reste-vennlig å lage. Kortet er i fargene grått, rosa og hvitt og motivet er en flott vintagedame. Delvis over motivet har Vivi limt deler av et mønsterark eller kanskje et glansbilde? Uansett er effekten av dette veldig flott og gir kortet et spennende design.

Det er en stund siden Signe i Norge postet det nyeste innlegget i sin blogg, men tiden er nå nettopp inne for å tenke på konfirmasjonskortene igjen. Det nyeste innlegget i Signes blogg er nettopp et søtt konfirmasjonskort. Motivet på forsiden av kortet er bilde av ei lita jente og inn i kortet er det bilde av ei litt større jente, en kjempefin idé å bruke på konfirmasjonskortene. Rundt bildene har Signe pyntet med blomster og måten hun har plassert tekstene på kortet på er veldig flott. Inne i kortet har hun også funnet plass til en pengelomme og en stor tag til å skrive hilsen på. 

Dåpskortet Veronica i Sverige har lagt ut på sin blogg “ScrapNica” er et lekkert trifold-kort i rosa, samtidig skiller kortet seg ut fra mange dåpskort – det har ikke motiv på seg, noe som gjør det originalt og stilrent. Istedenfor motiv har Veronica brukt en tekst “Grattis på dopdagen” på forsiden, og en annen tekst inn i kortet. Ellers er kortet pyntet med blomster, diecuts og bånd og vi anbefaler deg virkelig å se innom “ScrapNica” når du surfer på webben.

Illustrasjon: geralt, Pixabay 2014
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 17. mars 2014. Oppdatert 19. mai 2020. Signes blogg er dessverre nå nedlagt. Du finner flere artikler i vår bloggrunde her: Papirrunden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More