BLOGGRUNDEN UKE 13

0 829

Et flott kort, en lekker layout og en nydelig julehilsen var det vi kom over i dagens bloggrunde. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

Lilian på Præstø har laget et bamsekort som også har blitt utvalgt “Handmade Finds” på On Fire for Handmade og det er ikke rart for kortet er virkelig flott (Lilian, du fikk vår stemme). Motivet på kortet er en en stor og en liten bamse som holder rundt hverandre og teksten Lilian har valgt å ha kortet er “Friends”. Fargene på kortet går i orange og hvitt. Nå krysser vi fingrene for at Lilians kort vinner avstemmingen, og dersom du vil se nærmere på kortet finner du det her.

Lindas Creative Paradise lever virkelig opp til navnet. For den nyeste layouten Linda har postet på bloggen er virkelig et glimt av paradiset. For en lekker design og herlige, friske farger! Motivet på layouten er en mann og en gutt ved et badebasseng og tittelen er “Play”. Rundt omkring på layouten er det fargerike sirkler og stjerner. Det som kanskje fanget min oppmerksomhet mest var imidlertid de flotte vinklene Linda har laget på layouten, jeg vet ikke hvordan hun har fått det til, men det er virkelig effektfullt.

Fra Linda i Norge tok vi turen over grensen til Sverige og nærmere bestemt Sollentuna. Der stakk vi innom Sofias blogg Sofia skapar. Det nyeste innlegget på bloggen er fra november i fjor og det viser en flott julekort med motiv og tekst fra Vilda Stamps. Kortet går i fargene brunt og hvitt, og julekulen fra Vilda Stamps henger i en ramme midt på kortet. Både rammen og julekulen er bygd opp med 3D-puter. Besøk gjerne Sofia du også, du finner bloggen hennes her.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

 

Denne artikkelen ble først publisert 24. mars 2014. Oppdatert 19. mai 2020. Lilians blogg er dessverre nå nedlagt. 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More