BLOGGRUNDEN UKE 14

0 857

Det er blitt mandag igjen, og mandager er dagen da vi drar på besøk i de skandinaviske papirbloggene. Selvom vi må sørge for kaffen vår selv, er det alltid like hyggelig å besøke bloggene deres. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

Vi dro denne gangen rett til Heidi’s verden. Heidi holder til på Nordjylland og startet med scrapping i 2007. Denne gangen har Heidi laget tre flotte konfirmasjonskort, og det kan vi jo trenge inspirasjon til på denne tiden av året. Kortene er laget i stilen “Clean and Simple” og er variasjoner over samme tema med blomstermotiv og en enkel tekst, men med forskjellige farger. Besøk gjerne Heidis blogg du også, du finner henne her: Heidi’s verden.

Vi nærmer oss varmere årstider, og med sommeren kommer gjerne også bryllup på rekke og rad. Helle i Norge har laget et flott bryllupskort som ble laget ut på bloggen “Helle’s hobbyloft” 14. mars. Kortet har et herlig motiv av to bamser som gifter seg, og er laget av rød og hvit bazzill. Den hvite bak motivet er embosset og pyntet med halvperler. Kortet er også pyntet med lilla blomster noe som passer veldig fint til motivet og fargene ellers.

Muffin bor noen mil utenfor Gøteborg og det nyeste innlegget i bloggen hennes “Muffins Pyssel” er fra 15. mars i år og viser et kort hun har laget til sjefens datter. Kortet er laget i en enkel og ren stil, men er samtidig fargerikt og med en rekke spennende elementer. Hovedmotivet er en sommerfugl i dyp oransje farge. Oransje går også igjen i resten av kortet sammen med grønt, grått og hvitt. I det hele tatt et sprekt kort med flott og utradisjonelt fargevalg. Du kan se kortet til Muffin her: “Muffins Pyssel“.

 

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 31. mars 2014. Oppdatert 20. mai 2020. Bloggen “Helles hobbyloft” er dessverre ikke lengre offentlig tilgjengelig på internett. 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More