BLOGGRUNDEN UKE 15

0 758

Siste mandag før påskeuken er over oss, og vi er på vår vanlige bloggrunde rundt om i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

I dag dro vi på besøk til en av madammene i Danmark som er Charlotte i Fredriksund. Charlotte oppdaget scrapping allerede i 2005 da hun var i USA, men begynte for alvor med papirhobby i 2008. I går postet Charlotte ut en lekker gaveeske på bloggen “En af madammerne“. Gaveesken er fra Tim Holtz og Charlotte har satt en tag på hvor det står “Big hug”. Posen er lekkert dekorert og går i brunt. Ta gjerne turen innom “En af madammerne” du også.

Hva passer vel bedre enn å besøke et “soltroll” nå som våren er kommet? Vi dro innom “Soltroll” på Sotra for å se nærmere på hva hun hadde lagt ut på bloggen sin. Der fant vi tre flotte tennbrikett-bokser lekkert pyntet i vintage-stil. Motivene på boksene er vintagebilder av tre jenter, og Soltroll har pyntet boksene med osteklut, bånd og border for å nevne noe. Ta gjerne turen innom “Soltroll” og få inspirasjon dersom du planlegger å dekorere bokser.

Som vanlig endte vår bloggrunde i Sverige, og denne gangen hos “babbalalla“. Det var ikke et dumt valg for det var et virkelig flott kort vi fant i hennes blogg. Motivet på kortet er fra Saturated Canary, og kortet er fargerikt og sprekt med hovedfarge i orange. Teksten på kortet oppfordrer oss til å leve ut våre drømmer. Dersom du vil se det flotte kortet finner du bloggen her: “babbalalla

 

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 7. april 2014. Oppdatert 20. mai 2020. 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More