Inspirasjon: Bloggrunde uke 16

0 826

Også denne mandagen har vi benyttet til å dra på bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

Bloggen “Papirtosse” i Danmark er en flott og fargerik blogg. Det nyeste innlegget om papirhobby i bloggen er fra 7. april og viser et vakkert vårkort. Motivet på kortet er en sommerfugl og kortet er i fargene grønt og hvitt. Kortet er pyntet på forsiden og innsiden, og i tillegg følger det med en konvolutt som er dekorert i samme stil.

På Lillehammer bor Lill som har bloggen “Lill’s hjørne”. Det nyeste innlegget i bloggen viser et skateboard-kort som Lill har laget til nevøen sin. Det er veldig flott laget og dekorert, og under skateboardet har Lill montert på små hjul. Stikk gjerne innom Lill’s hjørne dersom du trenger inspirasjon til å lage noe lignende.

På “Majsans Scrap o Pyssel” fant vi et fargerikt og lekkert Magnolia-kort. Kortet er brettet med en teknikk man ikke ser så ofte og er flott dekorert. Majsan har brukt fire forskjellige Magnolia-stempler på kortet og flere forskjellige dies, i tillegg er kortet dekorert med blomster som er satt sammen på en vakker og i øyenfallende måte. Hvis du vil besøke Majsan finner du hennes blogg her: “Majsans Scrap o Pyssel“.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 14. april 2014. Du finner flere artikler i vår bloggrunde her: Papirrunden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More