BLOGGRUNDEN UKE 17

0 698

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

Lise-Lotte på Midtjylland har startet april måned med å lage noen herlige og fargerike ATCer til en vårswap hun er med i. ATCene har motiv av sauer og blomster og har skarpe og klare farger. Det var hyggelig å finne ATCer på bloggrunden, det er en stund mellom hver gang man finner inspirasjon til de koselige byttekortene. Du finner Lise-Lottes blogg her: Søbusk

Kristin i Norge har laget et flott bursdagskort til sin venninne. Kortet ble lagt ut på bloggen Kristins hobbyhjørne 1. april. Motivet på kortet er fra et av Magnolias herlige stempler og det er flott designet og dekorert. Den dominerende fargen på kortet er brunt, og resten av kortet går også også i jordfarger.

På bloggen Designette i Sverige finnes det mange flotte kort med herlige motiv fra Kenny K som er fargelagt med Copics. Det nyeste kortet på bloggen er intet unntak og viser Ryder Cole fra Kenny K. Bakgrunnen, som er en mursteinsvegg, er laget på en kunstferdig måte ved bruk av stensiler og passer veldig fint til motivet, stjernene, tannhjulene og kortet forøvrig.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

 

Denne artikkelen ble først publisert 21. april 2014. Oppdatert 20. mai 2020. Bloggen “Kristins hobbyhjørne” er dessverre nå nedlagt. 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More