BLOGGRUNDEN UKE 18

1 1,036

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

DANMARK: KONFIRMASJONSKORT
Anette i Ejsing har laget sitt første konfirmasjonskort i år og det fant vi i bloggen Nettis verden. Kortet er laget til en guttekonfirmant og har et motiv som man ikke ser så ofte på konfirmasjonskort, men som er veldig passende til designet. Kortet har en spennende plassering av tekst og er flott dekorert. Inspirasjon til flotte konfirmasjonskort kan vi nok ikke få for mye av på denne tiden av året og du kan besøke Anettes blogg her: Nettis verden.

NORGE: SJOKOLADEKORT
Fra Danmark tok vi turen helt opp til midt i Norge og nærmere bestemt Namdalen. Her fant vi Julias Loft og en stor sjokolade! Sjokoladekortet har Julia laget til sin mammas bursdag og det er lekkert dekorert med blått som hovedfarge. Fjær er veldig populært for tiden, og Julia har brukt blant annet fjær på sitt lekre sjokoladekort. Du kan også besøke Julia (og få lyst på sjokolade), du finner bloggen hennes her: Julias Loft.

SVERIGE: LERRET
Aase i Sverige har bloggen Ängel60 og et motto vi ikke kunne ha vært mer enige i: “100% kreativitet. När händerna arbetar vilar kropp och själ”. Det nyeste innlegget på Aases blogg er flere nydelige lerreter som hun har dekorert og som skal utstilles i mai. Vi er litt usikre på hvilket medium Aase har benyttet, men det er mulig at det er akrylmaling. Et dekorasjonselement som går igjen på flere av lerretene er hjerter. Dersom du har lyst å se Aases flotte bilder kan du besøke bloggen hennes her: Ängel60

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

close
1 kommentar
  1. Kristina Davidsen skriver

    De her blogrunder er bare så god en ide, det er så dejligt at komme rundt i hele norden og se de spændende og fine ting der laves.
    Tak fordi i finder dem frem til os 😉

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More