Inspirasjon: Bloggrunde uke 20

0 750

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra våre lister over papirblogger i Danmark, Norge og Sverige når vi drar på bloggrunde så om din blogg ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. 

DANMARK: PROJECT LIFE
Project Life er den store nye trenden innenfor scrapbooking, og Lisette i Danmark har laget noen utrolig flotte PL-sider som kan sees i bloggen “Scrapbooking by Lisette”. Lisette lager en PL-side for uken og bruker ekstrasider de ukene det er mange bilder. Sidene er fargerike, informative og flotte, og gjennom sidene får man et godt inntrykk av uka som har gått. Du kan ta en nærmere titt på Lisettes flotte og inspirerende PL-sider her: Scrapbooking by Lisette.

NORGE: GAVEPOSE
Fra Danmark tok vi turen til Nord-Norge, nærmere bestemt Cathrine i Bodø som har laget en helt fantastisk gavepose på oppdrag fra butikken TreL. Gaveposen er lekkert dekorert i Vintage-stil og noe av blikkfanget på posen er en flott swirl i gull. Posen er også dekorert med en filmstrip, flotte blomster og en fin tekst. Du kan se nærmere på Cathrines gavepose her: Cathrines hjerte.

SVERIGE: GRATULASJONSKORT
Rødt og lysgrønt er ikke en fargekombinasjon man ser så ofte, men de to fargene er skikkelig flotte sammen. Det kan man se av kortet Ingela/Ninni i Sverige har laget til sin far. Kortet er vårlig og dekorert med fire fuglebur, fugler, sommerfugler og blomster. Øverst i venstre hjørne har Ninni pyntet med en fin notelinje som passer godt til de øvrige motivene. Du kan se Ninnis vårlige og flotte kort her: Ninni’s skaparglädje.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

Denne artikkelen ble først publisert 12. mai 2014. Oppdatert 20. mai 2020. Bloggen “Ninni’s skaparglädje” er dessverre ikke lengre tilgjengelig på internett. Du finner flere artikler i vår bloggrunde her: Papirrunden

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More