BLOGGRUNDEN UKE 22

0 929

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra vår liste over papirkunstnere i Skandinavia når vi drar på bloggrunde så om din side ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. Vi vil gjerne også ha med Instagram-kontoer, Facebooksider og You Tube-kanaler på vår liste så om du publiserer papirprosjektene dine der send oss gjerne en link. 


DANMARK: TAG

Lise/By Tornehave har laget en flott tag som hun delte på Facebook-siden sin 21. april i år. Tagen er laget for Picturing the World og Lise har brukt Distress Oxides for å lage en bakgrunn i rosa og blå nyanser. Motivet på tagen er et foto av ei jente. Du kan se nærmere på Lises flotte tag her: By Tornehave (Facebook)

NORGE: KORT
Nina i Norge har laget et flott kort til i anledning morens bursdag. Kortet er laget i turkis og blått og motivet er teksten “Verdens beste mamma”. Rundt teksten, som er lagt i en sirkelformet ramme, har Nina pyntet med nydelige blomster og sommerfugler. Du kan se nærmere på Ninas nydelige kort her: Ninas scrapbooking (Facebook)

SVERIGE: LYSSETT
Inger i Sverige har dekorert to kubbelys og en fyrstikkeske. De er alle laget i samme stil og er så sommerlige og flotte! Her i Nord-Skandinavia blir det ikke mørkt på denne årstiden, men om det hadde blitt det hadde det vært utrolig flott med slike lys. Du kan se nærmere på Ingers nydelige lyssett her: Lilla Pyssel Inger (Facebook)

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge her.

Illustrasjoner i vignett: ClkerFreeVectorImages, Pixabay, License: CC0 1.0
Hayden120, Wikimedia, License: 
CC BY-S

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More