BLOGGRUNDEN UKE 24

0 670

Det har blitt mandag og tid for et nytt bloggbesøk i Skandinavia. Vi plukker ut tilfeldige blogger fra vår liste over papirkunstnere i Skandinavia når vi drar på bloggrunde så om din side ikke er med på listen, gi oss gjerne beskjed så kan det hende vi dukker opp hos deg neste gang. Vi vil gjerne også ha med Instagram-kontoer, Facebooksider og You Tube-kanaler på vår liste så om du publiserer papirprosjektene dine der send oss gjerne en link. 


DANMARK: KORT

Tina i Danmark har laget et nydelig sølvbryllupskort. Hovedmotivet på kortet er flotte blomster med et hjertemønster i bakgrunnen. Blomstene er innrammet av to blingborder og blonder. I tillegg har Tina pyntet kortet med sommerfugler og glitter. Du kan se nærmere på kortet her: tinanymand (Instagram)

NORGE: TAG
Maya Angelica i Norge har laget en flott tag. Tagen er laget i lekre pastellfarger og har et sommerlig uttrykk. Hovedmotivet på tagen er flotte blomster omkranset av spennende diecuts som swirl, sjøstjerner, havhest og et seilskip. Du kan se nærmere på Maya Angelicas nydelige tag her: staland (Instagram)

SVERIGE: LAYOUT
Caroline i Sverige har laget en flott layout med temaet “Be brave”. Motivet på layouten er en gruppe mennesker og Caroline har laget bakgrunnen selv. Teksten på layouten ser ut til å enten være stemplet eller laget ved hjelp av stensiler. Alt i alt er det en spennende og flott layout som du kan se nærmere på her: scrapbooking_by_caroline (Instagram)

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge her.

Illustrasjoner i vignett: ClkerFreeVectorImages, Pixabay, License: CC0 1.0
Hayden120, Wikimedia, License: 
CC BY-S

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »