Bloggrunde uke 9

Hver mandag drar TPC Magazine på bloggbesøk rundt om i Skandinavia. Denne gangen stoppet vi opp og beundret to kort i henholdsvis Danmark og Norge, og en layout i Sverige. 

Et herlig og fargerikt kort i en stil man kan kalle Clean & Simple er fødselsdagskortet til Jeppe som vi fant i Ørnstrups Scrap blogg. Flymaskin og ballonger må jo være midt i blinken til en bursdagsgutt. Lone har festet flyet og en av skyene hun har brukt på kortet med 3D-limputer på blå bakgrunn.

Kortet vi fant på Anne-Elisabeths blogg har et flott motiv fra Lacy Sunshine som lager digitale stempler. Motivet er fargelagt med Tria, Flex og Promarkers i glade, vårlige farger noe som passer motivet svært godt. Anne-Elisabeth har også pyntet kortet med blant annet blomster, bånd og perler.

På bloggen “miamaria” viser det nyeste innlegget en flott layout i lilla med hvit påtegnet søm. Maria har valgt “Koncentrerad” som tittel til layouten som viser ei lita jente som sitter på teppet sitt og leker. Fargene på layouten henter opp fargene i bildene og går veldig fint sammen.

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge til din blogg/webside her.

Illustrasjon: geralt, Pixabay
License PD CC0 1.0

 

Denne artikkelen ble først publisert 24. februar 2014. Oppdatert 19. mai 2020. 


Nøkkelord på dansk: Inspiration. Blog. Skandinavien.

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.