Bloggrunde uke 8

Hver mandag drar TPC Magazine på bloggbesøk rundt om i Skandinavia. Denne gangen stoppet vi opp og beundret notisbøker i Danmark, et vintage-kort i Norge og et bilde laget med mixed media i Sverige. 

Det første bloggbesøk i denne runden var hos Karin i Danmark. De seks notisbøkene til Karin i Kolding er laget i en stil vi vil beskrive som “Clean and Simple” (CAS). De har hun laget med trykk og monoprint på tøy, og de er alle i lyse, lekre farger. De er 15,5 x 11,5 cm. og dermed akkurat passe store til å ha med seg i vesken om man vil det. Dersom vi eide en av disse lekre bøkene ville vi utvilsomt ha tatt de med overalt.

Vintage-stilen blir vi aldri lei av, opp gjennom årene har vi sett mange flotte vintage-prosjekter og Lill Anita i Norges kort står ikke tilbake for noen av de. Med blant annet ark fra Maja Design, dies fra kaBoks og Marianne, skrift fra Kort & Godt og blomster har Lill Anita tryllet frem et nydelig gratulasjonskort.

Elwa i Sverige har lekt seg med Gesso, strukturpasta, sprayfarger og glimmermist. Resultatet ble et flott bilde i blåtoner med et stort hjerte og et vers med overskriften “Bönen” på. Stemningen i bildet får en til å tenke på noe under vann, og over hjertet ser man bobler som stiger opp. Nå vet vi ikke om Elwa tenkte det samme da hun laget sitt vakre bilde, men det var inntrykket som ble sittende igjen etter vårt besøk.

Dersom din blogg har vært med i “Bloggrunden” kan du hente badge til din blogg/webside her.

Illustrasjoner i vignett: ClkerFreeVectorImages, Pixabay, License: CC0 1.0
Hayden120, Wikimedia, License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen

 

Denne artikkelen ble først publisert 17. februar 2014. Oppdatert 19. mai 2020.


Nøkkelord dansk: Blog
Nøkkelord svensk: Skandinavien.

 

Translate »