,

Blomster stemplet med Distress Oxide

Oxide putene kan heldigvis brukes til annet enn å bare lage bakgrunner. I dag så viser jeg blomster og blader som er stemplet med disse putene med lag på lag av farger. Konturen på blomstene er embosset i et fint gull pulver.


Type prosjekt: Kort
Kort Anledning:
Jubilant
Stilart:
Clean & Simlpe
Teknikker brukt:
Stempling, lage bakgrunn med oxide
Hovedfarge:
Brunt og Coral
Medium som er brukt:
Distress Oxide puter, Glimmermist, embossing
Utstyr som er brukt:
Svamp, Oxid puter, stempel plattform, skjærebrett, big shot, Blomster dies og stempler fra Altenew og tekst fra Huldra designstudio
Evt. andre opplysninger:
Blomstene og bakgrunnen er laget på glatt aquarell papir.


Jeg har lenge ønsket meg stempler som må legges lag på lag og valget falt på peoner som er en av mine favoritt blomster fra hagen til mine foreldre. Heldigvis så var det dies å få til disse stemplene, selv om jeg koser meg med klippe ut en del for hånd. Ganske kjapt så fant jeg ut at å stemple for hånd med en akrylklosse ikke gav meg det resultatet jeg ville ha. Med en stempel plattform ble det bedre å kontrollere hvor neste stempel skulle være. Konturen på blomstene er embosset i gull først og så har jeg lagt farge på farge etterpå. Oxide fargene jeg har brukt på disse blomstene er Worn lipstick, Abandoned coral og dusty concord. Bladene er farget med Bundle sage pg Pine needles. Bakgrunnen er farget med Walnut stains og fått et dusj med glimmermist.

 

Posted

Translate »