,

Kort med blomsterkuppel

Jeg har lavet et blomsterkuppelkort hvor jeg udstiller sommerens tørrede blomster. Jeg samler som regel blomster, fjer og strandting, og nogle af disse ting kommer i min traveljournal med mine minder fra ferien.


Type projekt: Kort
Anledning: Sommerminder
Stilart: Grunge
Teknikker brugt: Die cut, distressing, stencil, stempling og syning på maskine
Pynt/decor: Gaze, klar plast.
Hovedfarve: Blå og rødlige toner
Medium: Lim fra Panduro og 3D puder
Udstyr som er brugt: DoubleDo fra Panduro, Kraft core, Etceterapaper, distress resist spray, vandspray, distress oxide ink salty ocean, distress ink black soot, lineal, kant distresser, dies, stempel, stickers og stencil fra Tim Holtz, Dina Wakley paint og symaskine.


Jeg har brugt min DoubleDo fra Panduro som er købt for en del år siden og er meget lig Tim Holtz SideKick, den maskine var min første diecutter og efter jeg fik Bigshot har den stået på en hylde og samlet støv, så nu er den kommet til hæder og ære igen med de små thinlits. (Heldigvis undgik jeg at plasten gav genskin).

Jeg fik prøvet den ny distress resist spray med en stencil på soklen og distress oxide og det giver et fint marmoreret resultat. Jeg har stemplet og brugt stencil på mit basepapir og lagt skygge ved kuppel og soklen. De små blomster passer rigtig godt i størrelsen.

Lidt detaljer.

Tak for at du læste min artikel og jeg håber at du får kreative dage. 


Posted

Translate »