Boks til kremtopper – bruk av ulike gamle julekolleksjoner – med mal

0 339

Vi er midt i tiden av produksjon av små julegaver og vertinnegaver. Små bokser med bokser med sjokolade er alltid kjærkommet, selv om det ikke er den store julegaven. Papir er fote litt mote, og det kommer nye julekolleksjoner hvert år. Men du kan lage like fine ting av litt eldre kolleksjoner, eller blanding av gamle og nye kolleksjoner. Så ta fram restene du har, og lag noe fint.

Kolleksjonene som er brukt her, er gamle kolleksjoner fra Papirdesign. Da jeg kjøpte de for noen år siden, var flere allerede gamle, men jeg synes på ingen måte de er utgått. Diesen  Juleklem er fra Papirdesign. Konglene er rullet selv, slik roser er rullet, men de er dratt litt mer i for å få kongleform. Furukvistene er kuttet med Silhouette, etter et bilde av en ekste furukvist. Lalle lagene er festet med 3d puter, fpr å få litt mer dybde i lagene.

Esken er laget til å passe til en kremtoppeske.
Størrelsen på en kremtoppeske er 10,2cm (4″) x 15,4cm (6″) x 2,7cm (1″).
Malen på min esketype er lagt ved under. Lokket er laget 0,4cm større enn bunnen. Det gjør at det er plass til mønsterark på sidene på bunnen.

 

Mal og beskrivelse

Til bunnen på boksen, trenger du kartong som er 16,5cm x 21,8cm. Til lokket trenger du kartong som er 16,9cm x12,2 cm. Målene som står inne i det midterste rektangelet er størrelsen under på bunne og lokket. Alle sider er 3cm høye.

Selve boksen med pynt er ganske enkel å lage, men er også litt tidkrevende. Denne kan fint lages med skjære og pregebrett, men Jeg bruker SIlhouette. Jeg bruker ofte ca 2 timer på å lage selve kuttefilen til en slik boks, men da går det fort å kutte mange bokser. Panelene her kan jeg også designe og kutte. Det å kutte, sette sammen og pynte en slik boks går greit på ca 2 timer for meg. Jeg er kanskje ikke den kjappeste scrapperen, men koser meg med det jeg gjør når jeg først er i gang. I løpet av en dag kunne jeg dermed produsert ca 5 slike bokser på en god dag – om jeg hadde mye tid tilgjengelig. Selv om produktet er ganske enkelt for meg, betyr ikke det at det nødvendigvis tar kort tid.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More