Brette ett 3D-kort til konfirmanten?

Jeg har tatt et lite dypdykk i arkivet mitt og funnet frem noen 3D inspirasjonsbidrag til konfirmanten. Det nærmer seg konfirmasjonstid, i hvert fall rundt her. Kanskje du har lyst til å lage et spesielt kort eller eske til jubilanten? Her vil jeg dele noen bidrag med deg.

- Advertisement -

Her har jeg brettet en stjerneeske som jeg har dekorert med mange tøffe detaljer. Esken kan brukes som både kort og gaveeske. Det er plass til penger, smykker, gavekort etc inni. Denne kan gjøres personlig med å sette på navn og evt. bruke bilde av jubilanten. Hele innlegget kan du finne her: Stjerneeske
Ønsker du mal til denne esken så finner du det: HER

Denne esken bretter jeg oftest til jul og med plass for Ferrero Rocher sjokolade i. Men her valgte jeg å gjøre en vri og lagde det til konfirmanten. Inni esken har jeg limt sammen flere die-cut av et tre, det fungerer da som et pengetre. Pengetreet kan byttes ut med f.eks en smykkeeske. Har du lyst til å prøve deg på denne kan du finne en enkel beskrivelse her: MAL

Hele innlegget med denne esken finner du her: Gaveeske

Ett av mine favoritt prosjekter, det er mye pirk og mange deler. Men veldig morsomt å lage. Og dette kameraet blir lagt merke til på gavebordet. Her kan du gjøre kortet/kunstverket veldig personlig med å sette bile av konfirmanten i blitzen, lage filmrull med små bilder samt feste et lite bilde inn i linsa.
Malen og inspirasjon til dette kameraet fant jeg i bloggen til Tara
Ønsker du å se hele innlegget med alle bildene vil du finne det her, Retrokamera og her Retrokamera TPC

Enda ett kamera, denne gangen et filmkamera. Her er det flere deler som er brettet og limt sammen. Filmhjulene er skåret ut for hånd, var ikke så dreven med kuttefiler da jeg lagde dette, så det ble enklere å bruke skalpell. Til filmhjulene har jeg festet en filmstripe med bilder av konfirmanten fra fødsel til 14 år. I delen under kameraet er det en skuff hvor det er plass for penger og et lite kort.  Malen til dette kamerat er også funnet hos Tara, link ligger i bildet over. Ønsker du å se flere bilder vil du finne hele innlegget her, Kamera

Jeg fikk forespørsel om å lage et konfirmasjonskort til en gutt som spilte hockey. Tenkte for meg selv at jeg måtte finne på noe gøy og uvanlig. Ønsket ikke lage et “vanlig” kort. Resultatet ble en 3D hockey skøyte. Til denne finnes ingen mal da jeg tilpasset alt underveis i prosessen. Jeg syntes det er gøy å kunne lage noe personlig som matcher mottakeren.  Hele innlegget med alle bildene kan du finne her, Hockeyskøyte

Alltid gøy å prøve nye bretteteknikker, valget falt på 3D sløyfer her. Det er ikke vanskelig å lage, men det er viktig å påse at kantene og brettekantene passer overens. Malen ligger i en link nedenfor hvis du ønsker å prøve. Denne sløyfa har jeg valgt å holde enkel i fargene, kun sort og gull. I tillegg har jeg brukt noen blanke papirer jeg hadde liggende. Kult hva? Innlegg med flere bilder og varianter vil du finne her, Sløyfeeske og her, Sløyfeesker

Malen finner du her, HER

Denne esken er laget på forespørsel til en konfirmant som spiller innebandy. Det var et ønske at det kom tydelig frem i prosjektet. Jeg hadde ingen ting som passet til innebandy så da måtte jeg søke etter andre løsninger. Valget ble å kjøpe en svg fil som jeg kuttet selv. Det er fint å ha en muligheten selv om jeg ikke bruker maskinen alt for ofte. Hvordan esken ser ut innvendig og flere bilder kan du se her, Eksplosjonsboks

Det siste jeg vil vise er denne pokalen. Malen er utskrift av en pokal funnet på nettet. Den ble stor, men det gjør ingen ting. Jeg laget to deler med brettekant som utgjør dybden. Flere bilder med detaljer vil du finne her, Pokal

Håper du ble inspirert til å lage noe, enten til konfirmanten eller noe annet. I morgen, lørdag er det Scrapbookingdagen. På FB siden til The Paper Events vil det være online treff med fine og kreative oppgaver. Håper vi sees der.

- Advertisement -

Translate »