BRETTET SLØYFER

0 946

Del 2 av mine sløyfeesker. Samme mal, men ulike i størrelsen. Litt forskjellig utførelse. Flott gaveesker da disse kan lages til alle anledninger. Link til malen er nederst i innlegget.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: CAS
Teknikker brukt: Bretting
Hovedfarge: Sort og gull
Utstyr som er brukt: Varmepistol
Medium som er brukt: Embossingpulver

Her har jeg valgt å kombinere det matte og røffe mot det blanke og glatte. Esken er ca 10 cm lang og 5 cm på det bredeste. Jeg har lekt med malen og laget ulike størrelser.

Toppen av esken er kledd med to lag sort bølgepapp. Øverste laget med bølgepapp er montert med 3D puter. “knuta” har jeg laget stående for å bryte litt på strukturen i og med at jeg ikke har brukt noe annen pynt på toppen. Kantene på utsiden og hele innsiden er kledd med blankt skinnende sort papir.

Den andre sløyfa er også i glitter og glam. Her valgte jeg kombinasjonen gull og sort. Jeg hadde blank kartong/ark av begge variantene og valgte og bruke de her sammen med sort bazzill. Her har jeg laget et magebånd som festet under esken med magnet. Lag på lag inni lokket på esken og på toppen.

Jeg ser ikke disse fine sjateringene i gullkartongen i virkeligheten. De har kommet frem av lyset når jeg tok bildene.  På toppen har jeg har jeg brettet litt. Da fikk jeg en annen spennende vri på esken. Har også her valgt å holde den helt ren for pynt. Kun det sorte blanke som skinner.

Fikk du ikke med deg malen i forrige innlegg, da finner du den her:

GKO_Sløyfe eske

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More