BRETTING: KURV MED MAJA DESIGN

0 1,743

Hei hei kjære leser. Mange av oss scrappere har laget denne kurven som Wenche Wold har laget malen til.  Flott å bruke som en liten gave. Disse kurvene har jeg laget mange av. Men en stund før jul gjorde jeg min egen vri på disse.

Type prosjekt: Kurv
Anledning: Helårs
Stilart: Chabby Chic
Teknikker: Bretting
Hovedfarge: Hvit/Beige

Jeg brukte et helt panel i stedet for 3 striper.  Disse kurvene er enkle og forholdsvis raske å lage. Selv for en treg scrapper som meg.

Her vil du trenge 2 bazzill og 2 mønster ark.  Kurven er  10*10cm ferdig uten håndtak. Bredden på håndtaket tilpasses den punchen jeg bruker. Denne er ca 4cm før jeg puncher kantene. Jeg har brukt hele lengden, dvs. 30cm.

På utsiden har jeg laget min egen vri. Mønster arket er ca 9,8cm bredt og 11cm høyt. For å finne ut sånn ca hvor jeg skal stanse ut hjerte fester jeg arket til kanten av kurven med klyper og legger det inntil nederst. Da finner jeg ut hvor jeg skal stanse ut hjertet. Finest hvis det ikke blir for høyt eller lavt og at det får en naturlig bue. Jeg stanser ut på alle 4 panelene. Deretter stanser jeg ut hjerter i hvit bazzill. Dies’n jeg brukte på panelene bruker jeg inni hjerte dise’n slik at åpningen blir lik. Stanser ut 8 sommerfugler, 2 til hvert hjerte. De fester jeg til hverandre med hvit sytråd i mellom. Tråden må være så lang at du kan feste den på panelet også. Legg sommerfuglen slik at den kommer midt i hjertet. Fest tråden og det hvite hjertet i toppen. Fest deretter panelet i toppen på kurven først, så nederst. Når du har fått buen strammer du tråden og fester hjertet nederst. Klipp av overflødig tråd. Da vil sommerfugl henge fint inni i hjertet.

Nok en gang har jeg valgt ark fra Maja Design. Finner alltid noe som passer der. Kan være fint å bruke mønster ark som er tosidig. Da vil det være pent uansett, for innsiden vil syntes.  

Jeg fester håndtaket før jeg fester panelene på innsiden. Da blir det ingen synlige skjøter. Har paneler på alle veggene og i bunnen av kurven. Fester så på blondekant øverst på kurven og perlebånd nederst på kurven.

Hjertene som jeg stanset ut av panelene bruker jeg på hjørnene på utsiden av kurven. Det blir en enkel, men fin pynt der. Til slutt pynter jeg med det jeg ønsker. Her har jeg brukt natur materialer og blomster i brunt/beige/hvitt.

Stanser ut et større hjerte som jeg skal bruke som kort. Stempler tekst på ene siden og lager skrivefelt på andre siden.

Materialer:

  • Mønsterark: Maja Design  –  Life By The Sea og perlemor ark
  • Kartong: Bazzill
  • Stempel: Stempelglede – Min venn
  • Stempelpute: Ranger – Archival Ink, Coffee
  • Dies:  Spellbinders – sommerfugl, Nellie Snellen – Multi Frame – Heart Die
  • Pynt: Ukjent – hjerte og stjerne i natur, hyssing, perlebånd og bånd, Woc – blomster
  • Punch: Ek


Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Gunn, aka Gunns Papirpyssel

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More