Bröllopslayouter och en utmärkelse!

Här kommer nu några bilder på de layouter som jag skrev om i mitt förra inlägg. Jag är egentligen inte så produktiv på pysselträffar eftersom jag är tycker det är så roligt att träffa andra ”pysslare” och är lite för nyfiken på vad de gör. Under pysselträffen i Stockholm i slutet av april så fick jag ihop tre layouter även om ingen av dem blev färdiga på plats. Jag är ju egentligen mest en kortmakerska men tack vare råd och tips från trevliga och hjälpsamma bordsgrannar så fick jag ihop tre layouter som jag är ovanligt nöjd med. De två första är bidrag till min systers bröllopsalbum som jag hoppas på att få färdigt till deras andra bröllopsdag om ett par veckor.

Axel somnade
Den här layouten är helt gjord utifrån dokumentationen och så fort jag hade valt ut ett papper så började jag skriva berättelsen. Fotografi, rubrik och dekorationer fick jag anpassa efter texten.

lo somnadeDet runda mönstrade papperet kommer från Kaisercrafts serie On This Day Collection och chipboarden är från en annan bröllopsserie, Something Blue från Prima.

lo somnade tags näraFjärilen som kommer från Unity är nog min mest använda stämpel någonsin. Jag gillar att embossa den och blanda olika typer av pulver. Här har jag använt en blandning av brunt, koppar och guld.

lo somnade nära fjäril

Mr. & Mrs Svennberg
Det här är en ”typisk Fia-layout” när det gäller material och komposition och även här har jag använt Kaisercrafts serie On This Day Collection, och Something Blue från Prima.

lo mr and mrsJag har använt stämplar från Prima från serien “Lyric”, men den flygande fågeln som landar fick jag låna av min bordsgranne Evanlo och jag vill passa på att tacka henne för både lån och inspiration.

lo mr and mrs nära fågel IIDe små blommorna är gjorda med en liten stans från EK Success och har snabbt blivit en favorit!

lo mr and mrs nära textMin tredje layout från träffen handlar om min dotter och som inspiration använde jag en skiss från My Creative Sketches. Den blev “featured” och det är första gången någonsin för någon av mina layouter vilket gjorde mig extra glad! Vill ni se fler bilder så finns de här i min blogg!

lo linnea 8050Nästa gång kommer jag att visa kort till mors dag och både fjärilsstämpeln från Unity och min nya favoritstans kommer att återkomma!

Foto: Sofia Svennberg
The Paper Crafting

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.